@charis@1 no asi som nemal pisat ze som klikol na fotky
UHADLA SI.
@mia246 : zvysil som ti popularitu. Kolko navstev mas za dnesok? A ak ta to nejak poskodilo alebo ma chces zalovat, nech sa paci
mimo temu: zaujimala by ma statistika najcastejsie pouzivanych slov na fore (trebarz prvych 100 slov, nech je vo vysledku aj nieco viac ako spojky a predlozky). Nebolo tu take forum nahodou?
@chef neviem koľko mám návštev a asi mi to ani nezvýšilo žiadnu popularitu keďže sa tu vyjadrili cca 4 ľudia a ohľadom toho poškodenia, nie nebudem ťa žalovať ale dám to pre istotu preveriť právnikovi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
UHADLA SI.
@mia246 : zvysil som ti popularitu. Kolko navstev mas za dnesok? A ak ta to nejak poskodilo alebo ma chces zalovat, nech sa paci
mimo temu: zaujimala by ma statistika najcastejsie pouzivanych slov na fore (trebarz prvych 100 slov, nech je vo vysledku aj nieco viac ako spojky a predlozky). Nebolo tu take forum nahodou?