@schizoofrenik hmm, neriešim tu osobné spory či bitky.. táto téma je na niečo iné založená -.- Nepoznám ani teba ani jeho, nerozumiem čo tým komentom konkrétne myslem ale nevadí. Toto tu nieje určené pre ludí čo bývajú mimo BA a rozhodne ma nejaké primitívne pripomienky nezaujímajú..
@schizoofrenik Za to takzvané ,,uťahovanie,, som už raz mal pár problémov, sory bro ale je to jedna z mála vecí ktoré ma dokážu nehorázne nasrať a ktorým sa striktne vyhýbam
@juris12 mam pocit ze schizofrenik nie je tvoj "bro"
taktiez, ak si uz tuna zakladas forum ze hladas clenov do kapely mohlo by to byt aj o tom definovat aky styl chces hrat, lebo je rozdiel hrat folk a je rozdiel hrat metal a punk a hocico... spln si zakladne podmienky a potom sa ti na to mozno niekto aj seriozne ozve, lebo takto budes tam mat len ludico chcu kapelu aby mohli hovorit: SOM V KAPELE, SOM MUZIKANT!!!!
no veru škoda, že Ba ja veľmi rada spievam a študovala som operný spev ale nedoštudovala som všetky 4 ročníky, pretože do toho prišla práca ktorú aj tak momentálne nemám.@jontkazbrezy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
..chcela som si zahaluziť.. :/
ani kantele?
díky
taktiez, ak si uz tuna zakladas forum ze hladas clenov do kapely mohlo by to byt aj o tom definovat aky styl chces hrat, lebo je rozdiel hrat folk a je rozdiel hrat metal a punk a hocico... spln si zakladne podmienky a potom sa ti na to mozno niekto aj seriozne ozve, lebo takto budes tam mat len ludico chcu kapelu aby mohli hovorit: SOM V KAPELE, SOM MUZIKANT!!!!
to len na margo nedostatku relevantnych odpovedi