Ahojte hlavne ľudia z Košíc z Vysokých škôl,hľadám jedného černocha,možne je z univerzity Pavla šafárika,naozaj netuším,bol veľmi chudý a pravdepodobne zo zahraničia (bol s 2arabmi).Mohol mať tak 19+.Dal mi svoje číslo no "našťastie" som stratila v ten ve
a čo má byť, baba nech si hľada belocha zo slovenska a nie nejakých priležitostných jebákov z cudziny, potom tu da forum, som tehotná čo mám robiť, všetko je to na jedno kopyto
prečo by som si musela hľadať belocha? Je to snáď každého osobná vec.Myslím si že tu strávi najbližších pár rokov keď tu študuje,nie som sprostá nesúď ma na základe svojho názoru ktorý si usúdil podľa príspevku,ja ťa tiež nesúdim podľa tvojho hlúpeho komentáru.
@nikaaa236
vrať sa na pokec tam budu určite vedieť číslo a ja ťa nesúdim, len konštatujem ake ste, čítam to tu každý deň, povedz to svojej mamke koho hladáš čo ti na to povie
ja sa smejem, alebo skôr plačem ako sa spolu ženia a tak isto al lesby....je mi s ních na šabľu.... a niektorí kňazi ich pre Bohom sobášia, niet asi včšieho svinstva na svezte čo teraz robia služobníci Boží
a maladá nech si trebas najde aj marťana, mne je to leider jedno, len aby neskôr nebanovala aka bola pi...
a taký arab, veď žena je u ních posledná handra a oni sprosté sa idu za nimi zlázniť... no kravy nad kravy
@zajkousko ty si fakt riadny kkt, raz si ako totálny kresťaň z vygumovaným mozgom ktorý nevidí nič iné iba Boha a všetkých súdi (alebo napomína aby si nevravel že súdi boh a nie ty ) za každú blbosť ... a teraz tu je s teba rasista a nadávaš... fakt super veriaci toto na Vás zbožňujem, tvárite sa ako svätý ale popri tom ste obyčajné svine!
nic proti nim nemam, ale posluchni zajkauska
ale keby si nahodou isla na vec daj si velky pozor na pohlavne a ine choroby, slovensko je siroko-daleko krajina s najnizsim vyskytom a vacsinou to sem nosia cudzinci....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
ty si dobý kresťan keď druhých odsudzuješ na základe rasy
a čo má byť, baba nech si hľada belocha zo slovenska a nie nejakých priležitostných jebákov z cudziny, potom tu da forum, som tehotná čo mám robiť, všetko je to na jedno kopyto
vrať sa na pokec tam budu určite vedieť číslo a ja ťa nesúdim, len konštatujem ake ste, čítam to tu každý deň, povedz to svojej mamke koho hladáš čo ti na to povie
a čo ti niekto zakázal sa smiať z bukvíc?
ja sa smejem, alebo skôr plačem ako sa spolu ženia a tak isto al lesby....je mi s ních na šabľu.... a niektorí kňazi ich pre Bohom sobášia, niet asi včšieho svinstva na svezte čo teraz robia služobníci Boží
a maladá nech si trebas najde aj marťana, mne je to leider jedno, len aby neskôr nebanovala aka bola pi...
a taký arab, veď žena je u ních posledná handra a oni sprosté sa idu za nimi zlázniť... no kravy nad kravy
kľúd, zrejme váš veľký prt skúsenosti a pekne sa správaj...
a môj život by si mi zrejme závidel, keby si ma poznal
ja že sa tvárim
ty sa ani tváriť nemusíš a si počmáraný šašo z pokecu čo tu prišiel niekomu drbať rozum, vráť sa späť, to bude najlepšie
sklamem ťa nie som s pokecu
z blaznivca, je to horšie ako som si myslel
Filip, prečo má za menom pes?
ak je hlúpa čo dúfam nie je
ale vravím ak by
tak je jedno či ju nabúcha biely
či čierny
no jedno by ti mohlo byť, ale predstav si, ona ho nechá a najde si napr. teba a ty ju potom budeš po ňom preťah.....
no fuj, je to na šabľu
ak si si nevšimol žiadny "pes" tan nieje ak by bol vyzeralo by to asi takto: FilipesssPES
aha, tak nič
ale keby si nahodou isla na vec daj si velky pozor na pohlavne a ine choroby, slovensko je siroko-daleko krajina s najnizsim vyskytom a vacsinou to sem nosia cudzinci....