Hľadám bassáka/čku alebo Gitaristu/stku do žilinskej punk/grunge/rockovej kapely....
ahojte ľudia... Ja a moja kamarátka hľadáme spoluhráča/čku do nasej kapely vo veku 14-17 rokov... potrebujeme niekoho spolahlivého a muzikálneho... niekto kto má rád či už punk alebo inú tvrdú muziku a chcelo by sa mu do toho ist... prosim len z okolia Ži
my si chceme jednoducho len tak hrat.. necakame od toho zazraky.. ale potrebujeme aspon jednoho este aby to vobec nejako znelo.... nemame skoro nic... gitar mame sice ako nasratych ale ziadne bicie...a co? tak budeme hravat na hrncoch... kazda kvalitna kapela tak zacinala... a casom si uz nejake tie stare plechy zozenieme....nemame aparaturu ale mame vieru a chceme hrat vlastnu muziku a to je podla mna viac nez dost...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
deleno 12
Zakladám džezovú kapelu. Záujemcovia, ktorí vedia hrať na nejaký nástroj, mi môžu napísať odkaz.
PS: vekový priemer 20 rokov. zatiaľ máme dvoch členov.
(nerobím si srandu)
čakám