Potrebujem vašu pomoc (prečítajte si to prosím všetci)
Ahojte ľudia,
chcel by som Vás všetkých požiadať o pomoc. Možno sa mi budete smiať a asi si poviete že som šialený/budete ma mať za magora, ale stojí to za to, aby s
n0win0u - joou, jedna z možností, ale daj mi šancu ešte...
panpeterpan- to ich na teba ide trošku viac ako na mňa, ale isto neboli všetky s mamkou
mielikki - dačo ti vraví zle, len tak obyčajne na mna teda nepozerala
natus39 - pokial viem, nič o zamilovaní som tam nenapísal, a to iba deti chodia s mamkou do obchodu? že o tom neviem
kika2211 - nejde o vek, ale nebola nejaka prilíš stará...odhadom by som dal tak 16-17, no zdala sa mi vyspelejšia
pprulez - joou, lenže možne vtedy, keď nebudem mať smenu a čo ty vieš, možno ani nebola z BA, a bola len na víkend u dakoho, trebars je z Košíc, bože ja neviem ale strašne by som ju chcel znovu stretnúť
ak to ona berie tiež tak isto "romanticky" a "filmovo" tak je takmer isté že sa do toho obchodu ešte vráti, ostáva Ti len čakať a dúfať že zrovna vtedy budeš robiť.. a ak nie, tak si dáš pár pív a počkáš na ďalšiu
skúšal si omrknúť fotky na pokeci? raz som tiež takto hľadala známo neznámeho len z videnia a akosi sa mi ho tam podarilo nájsť a po pár prehodených rpčkach sa z krásnoočka vyklul fajný debil ale tebe každopádne želám viac šťastia
ach bože, čo je to tu za ludí typu 11 ročného etelnaira, od niektorých sa tu človek fakt nedočká pomoci ani pochopenia, a na ich názory mimo témy fakt niesom ani len trochu zvedavý...nechápem ako taký človek v dnešnej dobe proste dokáže prežiť, to vyjadrovanie, skrátka stačí mi...neriešim
Martin182 - to je dobrý prístup ... kiež by sa ešte ukázala, počkám si ďakujem inak ...joou myslím že to tak tiež brala, vieš stalo sa to v piatok, ale v sobotu ani nedelu sa neukázala, a najbližšie robím až zase sobotu, tak neviem
lintu - vieš koľko tam je ludí? nedohľadla by som sa... ale diky za radu veď ja ani neviem či je vlastne z BA.... a ďakujem
Ahojte, volám sa Miňo a chcel vás iba požiadať o pomoc v hladaní...Dnes som zo zastávky Karlova Ves v električke číslo 5 uvidel jedno užasné dievča...mohlo byť niečo okolo 16:00 až 17:00 ...celý čas sa na mňa pozerala a velmi pekne sa pri tom usmievala...pozrel som sa na ňu a vyčarila mi tiež brutálny usmev...Keď sa električka pohla, ešte stále sme na seba pozerali a stále medzi nami prebiehal očný kontakt...moc toho o nej neviem, snáď iba to že mala dlhšie dredy, tie najkrajšie oči a bolo tam pri nej ešte jedno dievča... prosím ak náhodou niekto toto dievča poznáte, napíšte mi...budem to lutovať ešte velmi dlho že som nenastúpil...Stalo sa to dnes, 29. Augusta 2011, btw som z Bratislavy, Karlova Ves...
@vampirko666 zober si daku velku knihu mediciny, nalistuj si zoznam cudzokrajnych chorob, zavri oci, dobni prstom do knihy a tu, ktoru trafis, na tu umri
joou ale to je už neaktuálne, a myslím že v práci mám vačšie šance nájsť to dievča, ako v nejakej električke, čo už je staré fúú, tu na mňa dakto vyťahuje staré esa z rukáva nebodaj xD a trdelniq - lenze ked v to dufa a uz ju v zivote neuvidim, tak neviem či to má zmysel vieš
eletnair- vidíš a presne o tomto tu celý čas sakra aj hovorím...vieš aj niečo iné ako urážať ludí? keď ťa tá téma/príspevok proste nezaujíma, prečo potom sakra reaguješ? Chceš mi s tým nejako pomocť? zatiaľ ti to teda moc nejde, to mi teda ver! ...
8dushman881 - pls namiesto toho rozkladania pomož ...a jou, niečo podobné sa mi už stalo, ale to nebola šanca " vystopovať" tu nádej nestrácam och... v duchu verím že príde aj keď sa k tomuto na nete asi nedostane, a potom to to rýchlo zmažem, lebo mám dosť
no neviem ten tvoj nick ma zvláštny názov, že vampirko666,
ak sa to dotyčna náhodou dozvie čo si ma o tom myslieť, že si vampír a saješ krv dievčatám, ktoré dostaneš a tie tri satanove šestky?!.....
a to s tou kamerou a securiťákom je riadna......., nebudem sa radšej vyjadrovať .......aby mi niekto nepretočil záber z chodníka v určity čas, tak to je potom ten securiťák riadný.........., kto chce najde spôsoby a kto nechce najde dôvody mu povedz a vysmej ho truľa dôležitého....
ja som si raz zabudol tašku vo vozíku v tescu a bez problémov mi záber pretočili a videl som kto ju zobral......
no a nakoniec ak si slečnu naozaj zaujal a si pre ňu príťažlivy tak sa objaví, treba len vyčkať
to čo písala @mielikki v prvej možnosti by som bral najskôr, .......
po mojích bývalich "skusenostiach s chalanmi" ktorí ma očumovali doslova, som sa tiež tak záhadne usmieval, a pritom som si myslel čo chceš ty "debil".....
toto akoze myslis vazne?..ved ked sa ti tak strasne zapacila, tak si sa jej mal prihovorit, ci uz je tam mama alebo nie..proste vyuzit prilezitost ked si mama narikad pozerala nieco ine v tom obchode..a ked to ona citi rovnako ako ty tak sa tam urcite zastavi, a ak tam prave nebudes tak sa stavi znova...a ak tam nepride, stale si mozes hovorit ze je z vychodu ...rada na zaver : nepozeraj tolko romantickych filmov
Keby sa to stalo mne (keby som bola tebou) tak by som si nerobila žiadne nádeje ale želala si, aby som tú dotyčnú ešte raz videla...viem, že to dievča sa tam už asi neukáže, alebo možno áno! ale možno sa to stane, keď tam nebudeš..nikdy nevieš..zabudni na ňu...príde aj krajšia a bez mami!
Chlapče keby máš trochu rozumu tak tu nemusíš zakladať témy a sám pochopíš čo ti tu povedali všetci .. keď dačo bude chcieť tak príde ... ale s tým tvojím prístupom si radšej nájdi chlapca ... si nejaký moc prehnane pupu ...
Ja som mal podobný príbeh, mam ho asi ešte aj v blogu, ak som ho nevymazal V mojom prípade však bol zádrheľ v tom, že my sme cestovali autobusom a konkrétne, že ja som vtedy tou linkou išiel prvý a predposledný raz, navyše ona vystupovala úplne inde ako ja. Ty máš výhodu, že v tom obchode si stále a ona to vie tiež, čiže keď bude chcieť, znovu za tebou príde U vás je to dobré v tom, že ťa môže ľahko stretnúť, takže šanca tam je.
@8dushman881 Ano! Ano tupče, to by sa mi určite páčilo dievča a išiel by som sa pre ňu zblázniť, ak by som bol buzna, ty aj trochu premýšlaš v tej metláckej hlave?... Ti normálne zatlieskam... neviem ktorý koment to bol, ale ten kto napísal že to tu upadá, mal pravdu... a ďakujem všetkým, ktorí mi aspoň trochu pomohli/ dali nádej...
rosedewittbukater- s tými romant. filmami, to až tak nepreháňam, len dakedy by som chcel zažiť to, čo už dosť málo ľudí dnes pozná, taku tú pravu lásku chápeš... Proste mať dievča ktoré by žilo len pre mňa, ja pre ňu a ostatných by sme mali asi vieš kde...Dnes je to o dosť iné, vačšinu báb chalani ako ja nezaujímajú, lebo som obyčajný, idú skor na grázlov, ktorý sú buď pri peniazoch, alebo sa len proste chodia na*ebavat na diskoteky, húliť, robia zo seba to čo niesú, neviem či už pre štýl, alebo či ich to baví... alebo si získavajú rešpekt takým sposobom, že sa ich iný ľudia boja....a taký ja proste niesom, a to dievča mi tiež také neprišlo, takže preto všetko toto okolo toho... a kto sa mi chce smiať tak može, ja som už na začiatku hovoril že si o mne ludia pomyslia že som magor a myslia si to stále, aj keď trénujeme s chalanmi na ulici a skáčeme pred babkami saltá cez lavičky, alebo aj keď idem napr. v autobuse s potkanom na pleci...To tu proste bolo, je a aj bude, človek nemože vychádzať uplne s každým, vždy sa nájde niekto komu bude niečo vadiť/ bude závidieť / vyčítať, a tak je to aj tu s niektorými komentármi... a nasrat, ja si idem spraviť obed ..
@vampirko666 Nehovorím že si buzna .. len že znieš pupu ... ja to mám tiež podobne ako ty .. nepotrebujem sa ožierať jak teľa a robiť zo seba neviem čo ... robím to čo chcem a keď to nie som ja tak to nerobím .. . nemám potrebu byť grázel ani nič podobné ... ale že by som sa vyjadroval tak ako ty to mi príde proste prehnané ... veci sa dajú vysvetliť aj tak aby nezneli ako keby si pupu niečo si nechaj pre seba .. stačí povedať že sa ti prehnane páčila a nedá sa ti na ňu zabudnúť ... veľmi všetko komentuješ ako keby si sa išiel posrať z každej maličkosti ... také veci si nechaj pre seba nech nezneješ jak vieš čo ... no offense ja len tak že sa mi nezdáš normálny ostatne to si aj očakával že si o tebe budeme myslieť že nie si tak sa nehnevaj
buď rád, že to ostalo takto. možno keby si ju spoznal tak by si sa sklamal.. a navyše ona vie kde pracuješ, tak kľudne by tam ešte mohla ísť aj sama atď..
@trdelniiiq@18 kks no tak vidím aspoň že hento nebolo preňho nič výnimočné.. veď @vampirko666 stavím sa že tá baba na tej zastavke na teba v tom momente zabudla jak si odišiel jak môžeš toto riešiť?? že sa na teba niekto usmeje a už chceš tú osobu nájsť.,,
@antifunebracka ďakujem ďalšej "múdrej" hlave za rady do života, o ktoré som sa tu tak STRAŠNE prosil! ... ja zas dúfam že ludí ako ty tu bude len menej a menej =/ upadá to tu proste, tento server...kedysi, tu každý poradil, proste uplne v pohode, všetko, klídek, nič...ale teraz? no pozri sa sám, proste len narážky, zlé rady a každy ma iba niečo proti...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
sad story
- možno sa len obzerala, ýe sa obzeráš, a keď si všimla, že si dobre myslela, prišlo jej to vtipné a preto ten úsmev
- pochopil si ju dobre, v tom prípade do toho obchodu ešte príde
(ale dačo mi vraví, že je to tá prvá možnosť
a ja ze kokotizmus dna uz mame za sebou
panpeterpan- to ich na teba ide trošku viac ako na mňa, ale isto neboli všetky s mamkou
mielikki - dačo ti vraví zle, len tak obyčajne na mna teda nepozerala
natus39 - pokial viem, nič o zamilovaní som tam nenapísal, a to iba deti chodia s mamkou do obchodu? že o tom neviem
kika2211 - nejde o vek, ale nebola nejaka prilíš stará...odhadom by som dal tak 16-17, no zdala sa mi vyspelejšia
pprulez - joou, lenže možne vtedy, keď nebudem mať smenu a čo ty vieš, možno ani nebola z BA, a bola len na víkend u dakoho, trebars je z Košíc, bože ja neviem ale strašne by som ju chcel znovu stretnúť
O________o nie si tak trochu kokot? uvazovat ako kokot? a pisat kokotsky komentar? O_____________o
Martin182 - to je dobrý prístup ... kiež by sa ešte ukázala, počkám si ďakujem inak ...joou myslím že to tak tiež brala, vieš stalo sa to v piatok, ale v sobotu ani nedelu sa neukázala, a najbližšie robím až zase sobotu, tak neviem
lintu - vieš koľko tam je ludí? nedohľadla by som sa... ale diky za radu veď ja ani neviem či je vlastne z BA.... a ďakujem
fuuuu... ona mala max 18 a on má 19 čistý pedofil, naozaj
citam v statuse:
Ahojte, volám sa Miňo a chcel vás iba požiadať o pomoc v hladaní...Dnes som zo zastávky Karlova Ves v električke číslo 5 uvidel jedno užasné dievča...mohlo byť niečo okolo 16:00 až 17:00 ...celý čas sa na mňa pozerala a velmi pekne sa pri tom usmievala...pozrel som sa na ňu a vyčarila mi tiež brutálny usmev...Keď sa električka pohla, ešte stále sme na seba pozerali a stále medzi nami prebiehal očný kontakt...moc toho o nej neviem, snáď iba to že mala dlhšie dredy, tie najkrajšie oči a bolo tam pri nej ešte jedno dievča... prosím ak náhodou niekto toto dievča poznáte, napíšte mi...budem to lutovať ešte velmi dlho že som nenastúpil...Stalo sa to dnes, 29. Augusta 2011, btw som z Bratislavy, Karlova Ves...
always makes my day
ak sa nevráti, tak na to proste kašli.
no neviem ten tvoj nick ma zvláštny názov, že vampirko666,
ak sa to dotyčna náhodou dozvie čo si ma o tom myslieť, že si vampír a saješ krv dievčatám, ktoré dostaneš a tie tri satanove šestky?!.....
a to s tou kamerou a securiťákom je riadna......., nebudem sa radšej vyjadrovať .......aby mi niekto nepretočil záber z chodníka v určity čas, tak to je potom ten securiťák riadný.........., kto chce najde spôsoby a kto nechce najde dôvody mu povedz a vysmej ho truľa dôležitého....
ja som si raz zabudol tašku vo vozíku v tescu a bez problémov mi záber pretočili a videl som kto ju zobral......
no a nakoniec ak si slečnu naozaj zaujal a si pre ňu príťažlivy tak sa objaví, treba len vyčkať
filip
to čo písala @mielikki v prvej možnosti by som bral najskôr, .......
po mojích bývalich "skusenostiach s chalanmi" ktorí ma očumovali doslova, som sa tiež tak záhadne usmieval, a pritom som si myslel čo chceš ty "debil".....
nič v zlom, može tu byť aj táto možnosť .....
filip
ty si taká podchchvôstná myš, teraz mu závidiš alebo mu nebodaj tak zle praješ .........
filip
A po druhe @18
Ty musíš byť iný hľadač žien
rosedewittbukater- s tými romant. filmami, to až tak nepreháňam, len dakedy by som chcel zažiť to, čo už dosť málo ľudí dnes pozná, taku tú pravu lásku chápeš... Proste mať dievča ktoré by žilo len pre mňa, ja pre ňu a ostatných by sme mali asi vieš kde...Dnes je to o dosť iné, vačšinu báb chalani ako ja nezaujímajú, lebo som obyčajný, idú skor na grázlov, ktorý sú buď pri peniazoch, alebo sa len proste chodia na*ebavat na diskoteky, húliť, robia zo seba to čo niesú, neviem či už pre štýl, alebo či ich to baví... alebo si získavajú rešpekt takým sposobom, že sa ich iný ľudia boja....a taký ja proste niesom, a to dievča mi tiež také neprišlo, takže preto všetko toto okolo toho... a kto sa mi chce smiať tak može, ja som už na začiatku hovoril že si o mne ludia pomyslia že som magor a myslia si to stále, aj keď trénujeme s chalanmi na ulici a skáčeme pred babkami saltá cez lavičky, alebo aj keď idem napr. v autobuse s potkanom na pleci...To tu proste bolo, je a aj bude, človek nemože vychádzať uplne s každým, vždy sa nájde niekto komu bude niečo vadiť/ bude závidieť / vyčítať, a tak je to aj tu s niektorými komentármi... a nasrat, ja si idem spraviť obed ..
@antifunebracka ďakujem ďalšej "múdrej" hlave za rady do života, o ktoré som sa tu tak STRAŠNE prosil! ... ja zas dúfam že ludí ako ty tu bude len menej a menej =/ upadá to tu proste, tento server...kedysi, tu každý poradil, proste uplne v pohode, všetko, klídek, nič...ale teraz? no pozri sa sám, proste len narážky, zlé rady a každy ma iba niečo proti...