Hľadám film, ktorý je o žene, ktorá bola fest tučná, a zamilovala sa do jedného chlapa. Potom ju "opravili" aby bola štíhla, a dostala sa do súťaže o toho muža. On strieľal takou pištoľou, a ktorá žena ostala, bola jeho. a ostala tá žena. Ďalej sa nepamätám.
@carrie ehm ehm.. a vraj neexistuje nic, co by si nedokazala najst.. teraz nieco zistit o nejakej osobe? okej.. zisti mi kontakt na dievcata, co nepiju, nefajcia nebalia sa s chlapcami a su normalne ha D
ale aj tak cakam odpoved na dajaky fajny film co ma chyti za srdce!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Hľadám film, ktorý je o žene, ktorá bola fest tučná, a zamilovala sa do jedného chlapa. Potom ju "opravili" aby bola štíhla, a dostala sa do súťaže o toho muža. On strieľal takou pištoľou, a ktorá žena ostala, bola jeho. a ostala tá žena. Ďalej sa nepamätám.
neviete názov?
A btw: "hľadám film" bez akéhokoľvek popisu je veľmo široký pojem
Stara basń. Kiedy slonce bylo bogiem
» www.csfd.cz/film/150807-sta...
žeby toto??
jasné že je to to
to som hneĎ vedela podľa popisu, ale nevedel ma napadnúť názov tak som trošku pátrala, ale pre mňa neexistuje nič čo by som nedokázala nájsť
a btw, je hrozná hovadina
okej.. tak mi najdi super mega spica film... super zapletka, spracovanie, kamera, nonstop prekvapive momenty, filozoficke hocico...
hociaky zaner , to je jedno co.. no odporuc dajake...
dam ti pomocku.. napriklad film Slumdog milionaire bol velmi zaujimavy, spracovanie vynikajuce.. az na ten "bezny shitny americky koniec" ...
alebo film Amal ..
si mi dal to by som si musela pozrieťe každý jeden film aký kedy vôbec bol ....
myslela som to v zmysle skôr tak, že ak niekto niečo zabudol a nevie názov alebo chce neičo zistiť o nejakej osobe
ale aj tak cakam odpoved na dajaky fajny film co ma chyti za srdce!!!
peace!
si to zle pochopil
a to dievča? - JA! ha
film film keĎ ma anapdne tak ti dám vedieť
no film ta mal napadnut uz davno, ked sa tak vyznas do filmoch..
no tak chlapec asi nebudem nie?
hm kukni si Disaster Movie
hm a sme na internete, mozes byt chlapec, a nemusis byt no.. nevieme.. ale preco by si nemala pit a fajcit?
to je duchaplný film, skvelý film
čo máš proti nemu?
hej, som chlapec a mám pipíka takééééého veľkého
teraz som si pozrel tvoj profil... zistil som, ze niekolko veci mame spolocnych..