Caute, hladam jednu hru a zabudol som jej nazov. Je to hra o bohoch ktorých postupne zabijate. Ja som to hral iba raz a mal som zabit herkulesa maly ste mu zobrat jeho rukavice.....
@kosmiklove bohuzial ano. ale uz nejaky hackeri vyvyjaju emulator na PC , ale na to bdues potrebovat aspon 6 jadrovy procesor , jaskor tak v roku 2013 bude ten emulator
@jemino tak to mi hovorit nemusis to viem aj sam...ale tak hrat cez emulator neni bohvie co...to by som si radsej ten PS3 kupil...ale ja som skor zastanca nintenda
@kosmiklove preco.. kupis joystick a hras ako na PS3 , akurat zadarmo nintendo je dobre , to mam aj v mobile emulator , a teraz som hladal na nintendo DS aby som mohol zahrat pokemon black
ja mam PS3 , ale zasvietilo mi tam cervene svetielko a dohral som..
na to je starsne vela hier jedinecnych ako god of war 3 ktore su only PS3.
@jemino nejde o to ale proste hrat to na original zariadeni pre ktore to vyslo je pohodlnejsie a ma to svoje caro...a aj keby vysiel ten emulator...pochybujem ze prve verzie by boli tak vyladene aby to islo hrat pekne plynule...mam doma psp a psx (mal som aj ps2) ale proste nintendo ma unikatne hry ktore si nikde inde nezahras...grafika je sice poslabsia ale ta hratelnost je oproti ps3 a xboxu uplne niekde inde...
mam doma uz aj 3DS (a planujem mozno kupit wii) a to uz je ina pecka...
ten emulator v telefone mas asi na starucky gameboy advance alebo gameboy color
@jemino pri kazdej hre to tak mas ze mozes stiahnut vyskusat a ak sa ti hra paci tak si ju mas kupit a podporit vyvojarov...aspon to je take pravidlo za ktore skovavaju crackeri a uploaderi a co ja viem kto vsetko ma v tom prsty
Ahojte....prosím poradí mi niekto??? hladám hru, v ktorej musíš zabíjat kostry, vlkov....zbierat rozne elixíry,mince....a vždy sa ocitáš pri bráne...za nou na teba čihaju potvory dakujém
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
ja mam PS3 , ale zasvietilo mi tam cervene svetielko a dohral som..
na to je starsne vela hier jedinecnych ako god of war 3 ktore su only PS3.
mam doma uz aj 3DS (a planujem mozno kupit wii) a to uz je ina pecka...
ten emulator v telefone mas asi na starucky gameboy advance alebo gameboy color
ked chces emulator tak tu mas najlepsi emulator na ds aky momentalne existuje » www.emulator-zone.com/doc.php/nds/des... dole mas DeSmuME 0.9.7 ...
ale inak to PS 3 hrat na 100 palcovom TV cool :d