ahojte, mam trochu mensiu nohu, ked si chcem kupit lodicky vsetky su mi velke. Ked som sa pytala v obchodoch na velkost 35 tak ma najcastejsie vysmiali. Na nete som nejake nasla, ale vsetky boli bud dovazane z Azie (t.j. pestrofarebne, velmi vysoke a fakt
v CCC mali skoro všetky vo veľkosti 35 (teraz konkrétne na železničnej stanici v Prahe) a nie sú ani drahé. A tú značku majú aj v každom druhom väčšom Poľskom meste, hoci tam som si nikdy 35 nevšimla.
a na moc veľkú nohu som videla pekné jedine v Nemecku v Drážďanoch :/
Akurát včera som videla v Prešove v Efekt mode lodičky,ktoré mali veľkosť 35 ale sa mi zdá,že nemali až 12cm ale možno nejakých 10-11 ináč netuším kde ich zohnať,u mňa je problém skor to,že číslo,strih všetko sedí len v tom neviem absolútne chodiť
@hereiam u cinanov som videla aj ja. obidve mali sice napisane 35, ale bol medzi nimi asi 1cm rozdiel a okrem toho stali 20euro co sa mi zda na boty od cinanov dost....
ja mám zas opačny problem mam velku nohu tak ja kupujem len cez net, neviem či to tu môžem napísať ale kupujem z www.topanky.sk maju tam aj male aj velke topanky a vzdy ked mi cislo nesedelo zadarmo mi to vymenili... neberte to ako reklamu ale len moju skusenost
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
a na moc veľkú nohu som videla pekné jedine v Nemecku v Drážďanoch :/
"ale samozrejme, s čím poradím?"
"no, mám malé chodidlá, potrebujem veľkosť 35."
"HAHAHAHAHAHAHA! poďte sa všetci pozrieť! že 35, chce veľkosť 35! HAHAHA!"
(preľnutie z hurónskeho rehotu predavačov do zvukov džungle)
Tu, ukážka niektorých mojich doterajších zákaziek:
» goo.gl/cp4dc...