Ahoj, ja na také písanie síce nemám, ale chválim projekt A neboj, ak to nevzdáš a budeš sa snažiť, stránka si na seba vďaka rôznym affil. rýchlo zarobí
Doménu máš peknú, grafika tiež nie je zlá, pekne si sa zameral len na určitý segment... Fakt tam vidieť potenciál, možností na monetizáciu je veľa. Držím palce!
Ak by tu chcel niekto pisat aj nieco mimo masturbacie, nech napise mne, ja tiez zhanam nejakych ludi co radi pisu, ziskate prax a ked budete mat velku citanost, nieco mozte aj zarobit, ale kvoli € sa to robit neoplati.
články zadarmo... stránka si nezarobí, tomu sa hovorí investícia a už sám uznáš či sa ti to vráti a pôjdeš do + alebo nie to by som aj ja chcel 100 článkov za free .. jedna vec je kvalita a druhá že by som to zadarmo od ľudí nechcel
@majky538 Hej, je to začínajúci web, takže si nezarobí Písanie zadarmo je úplne bežná vec, keď ide o začínajúcich copywriterov - či už vo forme stáže alebo jednoducho pre získanie praxe a možnosti pracovať s niekým, kto v tom už chodí.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
well, i need this in my life :letim:
Klobúk dole, pekná práca.
Držím palce.
Doménu máš peknú, grafika tiež nie je zlá, pekne si sa zameral len na určitý segment... Fakt tam vidieť potenciál, možností na monetizáciu je veľa. Držím palce!