Takže, chcela by som vás poprosiť o radu. Hľadám nejakú fajn hru, niečo iné ako obvykle hrávam. Rada by som niečo sa štýl stroskotanec na opustenom ostrove a snaha o prežitie (nič také som nenašla takže keby niekto o niečom takom vedel tak sem s tým) A
mimo zamerania ale dragons age-origins a mass effect 1,2; nejaky cas chcem specialne zmazat spomienky a znaloszi z toho nech to mozem zasa hrat (min. 5x prejdute kss kolko casu!)
far cry 3 - nie je to presne to co hladas, ale ma to viacero rovnakych znakov - dej sa odohrava na suoostrovi, otvoreny svet, siroke moznosti...hra sa toci okolo boja s novodobymi piratmi
@miaja Kedysi som hral hru Stranded 2. To bolo vyslovene o prežití na opustenom ostrove. Síce je to staršia hra ale možno vyšla aj novšia verzia, skús pohľadať
Survival by som povedal uz spomenuty the forest, pripadne rust, DayZ standalone je sice zombie ale tiez prezitie. A mimo survival zanru tak by som radil Skyrim, AC 2 (mala naj pribeh), a najlepsie co som kedy hraj je Zaklinac 2 (ak to hladas niekde tak vacsinou je to ako The Witcher 2)
Zaklínač je .....tak nejak......po case nudný. Skús dať šancu hrám ako (niektoré si uz zahral asi): Warcraft 3, Beyond good and evil, Homeworld 2, Panzers, Half life 2, space rangers 2, tunnelar
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
a z ineho zanru GTA 4
Anyway , moja najoblúbenejšia hra je Kerbal Space Program .
Ešte by som chcela dodať že niečo s dobrou grafikou.
a to the forest vyzerá byť ok a GTA 4 som kedysi hrala.
Dear Esther. Ale niekomu treba zahrať viac krát, aby dej pochopil. Je to na ostrove a si tam len Ty. A má to úžasnú hudbu.
» survivetheforest.com/...
alebo zombie apocalypsovy minecraft - 7 days to die
» 7daystodie.com/...
» www.dontstarvegame.com/...
Risen 1, 2
TES Skyrim
Fable 1, 2, 3
Zaklínač 1, 2