Ja som poočul, že ak sa obrátiš na poštu pre teba ževraj sa s nimi dá dohodnúť aj tak, že to nebudú natáčať proste ti len pomôžu, ale neviem či je to pravda...
Aby si nebola sklamaná... Ale skús ísť priamo na jej bývalé bydlisko, predsa terajší čo tam bývajú by mohli vedieť niečo. Vlastne nemuseli by vedieť nič Ale nemáš čo stratiť.
najst ho by nemal byt v dnesnej dobre velky problem. hlavne si predtym, ako ho vyhladas, poriadne rozmysli, ci bude mat o stretnutie zaujem aj on. tak teda drzim palce.
tak napis kde to je mozno tam niekto zije a mozno pozna osoby co by sa vedeli dostat k matrike a tympadom zistit co potrebujes .....pripadne skus policiu
Najprv google, mozno bude spomenuty na stranke nejakej firmy a v tej firme si vypytas adresu. Potom online telefonny zoznam. Ak ma telefon, mal by tam byt aj s adresou... Viac ma teraz nenapada a nechce sa mi rozmyslat...
boze ty si neskutocna s mamou si uz nerozumies tak hla&das otca?
no nic najprv si vyhladaj meno na nete, a este skus telefonny zoznam online. bohuzial si nepamatam adresu ale na nete je prosto telefonny zoznam online a tam vypises meno. aha a este vtom zivnostnickom zozname by mohol byt.. teda ak ma firmu alebo tak
a co keby si sa niekde zasila zatial? prosto ano zbal sa chod prec s domu, ale pochybujem ze sa tiotca podari tak skoro najst tak sa len niekde zasi. prosto nech o tebe nic nevie ked som mala 13 usla som z domu mesiac som mala zachvat puberty potom ma to preslo no usla som asi len na 5 hodin ale rodicia zvolalai celu eskortu a hladalo ma takmer cele mesto
@28 No, už mi maminka hodila prázdny kufor na posteľ... Ale vieš... niekam sa zaši... Veď nemám kam! Ja Ti hovorím, ak odídem, tak sa už nevrátim. Proste to treba premyslieť. A zas... neopustím pohodlie a teplo tohto domu. Ľudí v ňom môžem okašľať, ale... teplé jedlo a mäkká posteľ... to sú zatiaľ moje priority... A otca som už asi našla.
1) co je to za matku, ktora vyhodi svoje decko z domu?
2) nedovolim si odhadnut na kolko si vyspela a samostatna, ale dovolim si tvrdit, ze ak v tvojom veku odides z domu ako ty hovoris na trvalo, padnes tak poriadne na hubu, ze budes ty ta, ktora "vychladne" ako prva.
Naozaj dobre si premysli, čo spravis. Neviem, aky mas s tvojim otcom vztah, ale to ze si o nom roky nic nepocula mi nepride ako keby mal o teba zaujem. A chodis este do skoly, tak ak sa chces osamostatnis, budes to mat popri skole az prilis tazke.
Sice je teraz na teba tvoja mama nahnevana, ale neverim, ze by bola schopna vyhodit ta surovo na ulicu. Ja som sa s mojou mamou tiez neskutocne velakrat pohadala, dokonca som v 16 aj usla z domu, ale nic som tym nevyriesila. Rob to, co ti prikaze a nesprav nieco, cim si to u nej pokaslel este viac a casom ti snad odpusti.
A potom ked dokoncis strednu, mozes sa rozhodnut, ci pojdes do vlastneho.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
Pretože za rodinu považujem ľudí ktorý sa o mňa starajú a sú pri mne - i keby to nebola biologická rodina.
no nic najprv si vyhladaj meno na nete, a este skus telefonny zoznam online. bohuzial si nepamatam adresu ale na nete je prosto telefonny zoznam online a tam vypises meno. aha a este vtom zivnostnickom zozname by mohol byt.. teda ak ma firmu alebo tak
a co keby si sa niekde zasila zatial? prosto ano zbal sa chod prec s domu, ale pochybujem ze sa tiotca podari tak skoro najst tak sa len niekde zasi. prosto nech o tebe nic nevie ked som mala 13 usla som z domu mesiac som mala zachvat puberty potom ma to preslo no usla som asi len na 5 hodin ale rodicia zvolalai celu eskortu a hladalo ma takmer cele mesto
telefonny.zoznam.sk
a inak chapem že sa to ťažko opusta....mno ved som ti v tskach povedala že co by jedine mna donutilo odist....
ak môžem nejak pomôcť tak rada budem sa citit spasitelsky
pozdravujem otca
hmm..dobra zhoda nahod...
Vobec neviem, čo ti mám s otcom poradiť, iba ak zopakujem to s online tel. zoznamom, a držím palce
2) nedovolim si odhadnut na kolko si vyspela a samostatna, ale dovolim si tvrdit, ze ak v tvojom veku odides z domu ako ty hovoris na trvalo, padnes tak poriadne na hubu, ze budes ty ta, ktora "vychladne" ako prva.
1, nerieš, neviem ani ja sama
2, Tak toho som si dobre vedomá...
Sice je teraz na teba tvoja mama nahnevana, ale neverim, ze by bola schopna vyhodit ta surovo na ulicu. Ja som sa s mojou mamou tiez neskutocne velakrat pohadala, dokonca som v 16 aj usla z domu, ale nic som tym nevyriesila. Rob to, co ti prikaze a nesprav nieco, cim si to u nej pokaslel este viac a casom ti snad odpusti.
A potom ked dokoncis strednu, mozes sa rozhodnut, ci pojdes do vlastneho.