Hľadám partiu, ktorí by chceli byť bojoví piloti atd..
cawte moj sen je stat sa bojovy pilot vzdy som cchel bojovat mam 15 rokov a budem chodit na skoly lietania takze do by mal rad pilotvanie a lietadla hry nech sa stretneme a pojdeme do toho spolu napis ak mas zaujem alebo by si chcel ist ties lietat tajoms
na com chces preboha lietat, ked dnes mame horko-tazko az 3 bojaschopne stihacky, ktore budu vyradenem, kym dostudujes nejaku skolu...akurat ti zostanu nejake cvicne albatrosy ..btw ak raz budes pilot, budes len POSLUCHAT rozkazy, a nie, ze by si CHCEL zautocit na nieco...omg
tajomstvo je že v tom prípade si sa narodil v zlej krajine. to zaprvé. a zadruhé potom asi nie si úplne normálny a keby som vedel že sa ti podarí stať pilotom tak by som bol nervózny. mňa lietanie a bojové lietadlá tiež zaujímajú, a hrozne ma baví IL2 Sturmovik, ale v živote by som na nič zaútočiť nechcel.
nemas ani sajny co je pilotovane,...k lietaniu musis mat vztah od narodenia, ale nie take prihlupe strielacky....a na to aby si sa stal pilotom tak vela stastia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
ale inak @3
Ak narážaš na letecké modely tak ťa odomňa za tento citát čaká výsmech
Ale blbost je to ze bojovat MOZNO sa ti podari dostat sa do slovenskeho letectva a tam si veru nezabojujes.
najdi 10 rozdielov
» www.birdz.sk/webka/nakajimab...
» www.birdz.sk/webka/metalboy1...
"tajomstvo je chcel by som zautocit na nieco"
tajomstvo je že v tom prípade si sa narodil v zlej krajine. to zaprvé. a zadruhé potom asi nie si úplne normálny a keby som vedel že sa ti podarí stať pilotom tak by som bol nervózny. mňa lietanie a bojové lietadlá tiež zaujímajú, a hrozne ma baví IL2 Sturmovik, ale v živote by som na nič zaútočiť nechcel.
revival ho nebaví dostatočne, tak sa dal na pilotovanie ?
Prečo cituješ mňa?
Ja som práveže povedal že RCmodely niesú hračky
to ten gentleman je menzes, keď píše hentaké kravoviny, nie ja