ahojte, potrebujem od vas pomoc, hladam pesnicku (ASI pop) kde v refrene sa spieva tensim hlasom, spieva to muz a vkuse v refrene sa opakuje nieco s "kec, kec k..." po refrene ju spieva opat chlap, normalne, anglictinu z tej hudby neviem, lebo pocul som t
By som ti pomohol keby poznaš lepšie text takto to asi nikto nenajde.. Keby to bol ženský hlas tak si myslím že je to song Sex od Mariny len tam nieje "kec kec kec" ale "sex sex sex"
@drazoal@marleymt co tak vyjadrovat sa k teme a nerobit ziaden off topic? ak sa chcete vykecat, dajte si stretko, alebo chodte si pisat na pokec.sk, dakujem.
@gymnazista oprav ma ak sa mýlim, ale tuším nie sme jediní, kto nemá záujem reagovať k téme, ani sa nepletieme medzi desiatky príspevkov k téme a nespamujeme to tu...
si jedina ktora tu teraz spamuje, bohuzial mojim reagovanim na tvoje priblbe offtopic komenty i ja.
ze ta to bavi este v roku 2015, 18 rocna dospelacka.
dospej
cau.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
či? likneš mi video?
ten týpek čo to spieva má podobný hlas (nie z cela) ako ten chlapík z foster the people
ze ta to bavi este v roku 2015, 18 rocna dospelacka.
dospej
cau.