Poradte nejakú zaujímavú stretegiu ale moje požiadavky sú nech to je radšej fantasy a ked už nie tak nejaký starovek samozrejme mimo komerčných titulov ako je warcraft , rome total war a atd
Tak fantasy neviem ci ti poradim.. Ale u mna zatial najlepsia strategia aku som hral bola Men of War, ak nepoznas... (WW2) mas tam tolko moznosti... Od velkych pechotnych ci tankovych bitiek az po take srandy, ze kazdy jeden vojak ma inventar a mozes robit tolko veci.. Obcas mi to pripominalo Commandos
Inak ma napada este Warhammer: Mark of Chaos (to je fantasy z "minulosti" nie ako 40k kde mas lasery, gulomety atd..)
Alebo klasika ako Age of Mythology, Stronghold... mozno ma este daco napadne...
@barky Ja som stolnu hru nehral ale vyzera to super.. Ked som bol mensi, strasne som sa rozplyval nad tymi postavickami
Men of War fakt odporucam.. A zvlast po nete je to riadna zabava
. Dlho sme to hravali s kamaratmi aj neznamymi ludmi cez Hamachi napr..
A inak ak mas rad Dotu.. Alebo ktokolvek kto toto cita a mal by zaujem, tak mam 12 keyov do uzatvorenej bety na Dotu 2, nemam to komu dat.. Zadarmo ovsem.. tak ak niekto chce tak napiste..
@barky nigga, napadla mi dost dobra jedna, nehral som to nikdy ale recenziu som cital a teraz neviem jak sa vola ale idem pozret stare scorecka a levely, tam to bude, hlavne to prostredie kam to bolo zasadene bolo zaujimave
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Inak ma napada este Warhammer: Mark of Chaos (to je fantasy z "minulosti" nie ako 40k kde mas lasery, gulomety atd..)
Alebo klasika ako Age of Mythology, Stronghold... mozno ma este daco napadne...
A Majesty ak mas chut na nieco nezvycajne
Men of War fakt odporucam.. A zvlast po nete je to riadna zabava
. Dlho sme to hravali s kamaratmi aj neznamymi ludmi cez Hamachi napr..
A inak ak mas rad Dotu.. Alebo ktokolvek kto toto cita a mal by zaujem, tak mam 12 keyov do uzatvorenej bety na Dotu 2, nemam to komu dat.. Zadarmo ovsem.. tak ak niekto chce tak napiste..