Kedysi dávno som v nejakej slovenskej televíznej hitparáde videl ako zaujímavosť video, myslím že od nejakých slovákov, ktoré bolo coververziou videa By the way of rhcp.
V origináli preskakuje za jazdy cez okienko z auta do auta, tu naskočil za jazdy na prívesný vozík, mali tam dáke lacné staré auto, celé to bolo dosť smiešne, ale zároveň obdivuhodné. Bolo to v dobe, keď internet nebol veľmi rozšírený, ale čakal by som, že medzičasom to niekto niekde uploadol. Nikde nič také ale neviem nájsť.
Čo by som potreboval, je od niekoho aspoň potvrdiť, či si to tiež pamätajú xD Niekedy mám pochybosti, či sa mi to len nesnívalo alebo čo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Čo by som potreboval, je od niekoho aspoň potvrdiť, či si to tiež pamätajú xD Niekedy mám pochybosti, či sa mi to len nesnívalo alebo čo
Inak pred nedávnom ti tu ktosi napísal, že teba sa môže hocičo opýtať a vždy vieš po tomto začínam tomu veriť