PROSIM VSETKYCH O POMOC! DNES POOBEDE MI NIEKTO UKRADOL MICINKU (MUCHA DOMACA) OBRACIAM SA S PROSBOU..JE TO MUCHA DOMACA ,TU JE NA RODINNEJ FOTO » tinyurl.com/dxym7a9... POCUVA NA MENO - TY SVINA ODLET.. PROSIM VSETKYCH KTORI JU VIDELI NECH MI DAJU VEDI
@forte to nebude ona,micinka je vysoko urodzena a inteligenta mucha domaca, ta sa nepremava hocikde! proste bola nasilne unesena...neviem co mam robit..som zufaly! micinka bola moj cely zivot,kupali sme sa spolu,jedli sme spolu,robila mi spolocnost na zachode,cital som jej rozpravky..a mnoho dalsieho..je mi smutno!
@micenzo Ja som ti ju ukradla! Akn echceš, aby zle skončila, o polnoci mi prines ku kontajneru za mestom 1.000.000€ Ak nie, zabijem ju najkrutejším spôsobom ako to len bude možne!
@dievcatko13 tie zvuky su autenticke verim ti! kym nahrabem peniaze davaj na nu pozor! natieraj jej nozicky kremom na opalovanie nech sa nespali chudatko! a kontajneri za mestom niesu snad si zo man nerobis srandu
@micenzo Sorry, oprava! Mám tu viac unesených zvierat a revúcich detí! neviem koľko majiteľov a rodičov mám vydierať skôr! Chápeš ma, nie?? Tak mi ich dones za kostol OK?
ja som jej vravel ze ten fejsbuk je nebezpecny a nech si tam nepridava svoje fotky a nech nevypisuje cudzim..to nemoze byt pravda nedopustim aby sa jej nieco stalo!!!
Tvoja Micinka ma prišla pozrieť ku mne domov. Pozdravuje ťa a odkazuje ti, že sa už nechce vrátiť, lebo si našla niekoho lepšieho ako si ty (môjho Micáka, je to tiež mušiak).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
R.I.P.
@forte no jedine po pozreti fotky,da sa naucit na meno a roznasanie novin?
Zatial žije, poletuje okolo mňa. Chceš ju počuť? ,,Bzzzzzz bzbzbzbzzzz bzzzzz bzzPOMOCbzzzzzz bzzzzzTA bzzzzzZLA bzzzzTETA bzzzzzMA bzzzzzCHCE bzzzzZABIT bzzzzzzzzzzzZACHRÁŇ bzzzzzzMA !!!!"
Haha! Tak čo?
@dievcatko13 mam pocit ze si nejaka teroristka!
A ináč, Micinka ťa pozdravuje Páči sa jej tu, a odkazuje ti, že s tým fejsbukom si mal pravdu!