Dievčatá ktoré vyrastali bez otca...
Nemáte niekedy poci že máte najradšej objatia...pretože vám pripomínaju teplo domova... a ked vás objíma chlapec..tak sa citite ako malé dievčatko??...Alebo ked idete po ulici a obzeráte si chlapcov tak sa pristihnete
Áno, ževraj by to tak ´malo´ fungovať, aj ´štúdie´ o tom hovoria.
Ale osobne som to ešte nejako nestihla spozorovať (v každom prípade na starých nie som )
@pawlo ale muzi si hladaju stále podobnú partnerku aspon z casti, aj tak najlepsou zenou v ich zivote bude mama...
no ja som myslela dievcata ktré vyrastali bez otcov...ci hladaju náhradu za otca
Ja síce vyrastám s ocinom ale aj tak si všímam starších mužov...Takže to vlastne robí každá baba, nie len tá bez otca... Vyrastám bez mamy, tak sa mám obzerať za zženštelými mužmi? Vždy sa hovorí, ž chlap si vyberá partnerku podľa matky a dievča podľa otca..
podla studii...zeny ktore nemaju otca hladaju partnerov, ktorý by im ho nahradili. A zeny ktoré vyrastaju bez matky si tazko hladaju partnerov preptže su upate na otca ... ale to urcite nei kazda zena...a ani muz...
Zaujímavá téma... Dievča bez otca určite hľadá muža ktorý jed od nej aspoň väčší a rozmýšľa viac racionálne ako "naši dnešní chlapci"...Určite hľadajú muža o ktorého sa môžu oprieť a hľadajú v ňom oporu a aj radu a pomoc..hľadajú "otca", ktorý sa o nich postará nech budú v akejkoľvek situácii.
hmm neviem ani nie .. ja som tes vyrastala bez otca a tak občas som si všimla keď sa nejaký otec staral alebo sa hral s malou dcérou tak mi to prislo také že ja som to nezažila.. ale aj na druhej strane som bola rada že som bola bez otca .. a teraz už mám nevlastného .. a berem ho ako za svojho otca... aj ked na začiatku to bolo u mňa kritické bo som nechápala a nechcela dopustiť že si mama niekoho našla ale teraz je to ok
Ja som vyrastala síce s otcom ale ten často prišiel domov veľmi neskoro a všetok čas, ktorý sme spolu strávili bol pri tom ako ma vozil do školy, čiže sa ani nečudujem že sa mi páčia také tie typy pánov s prešedivelými vlasmi a oblekmi - väčšine dievčat sa páčia napr. Wentworth Miller alebo Chace Crawford zatiaľ čo mne páni ako George Clooney a momentálne Alec Baldwin.
Ale od kedy býva otec častejšie doma, tak začínam mať normálnejšie chúťku (Jensen Ackles a Misha Collins - MŇAM a CHRUM a MŇAMKY-MŇAM)
ja som z časti bez otca vyrastala a z časti ne...ale kedže mna moc neobjímajú, tak mám nehorázne rada, keď ma ten môj objíme
a mne sa inak páčia dlhovlasí s briadkou... ...a viac s tou briadkou...aj keď som bola malá, tak vždy sa mi proste páčili muži, čo mali briadku...
a môjho otca mi vždy pripomínal Nicolas Cage, čiže filmy, kde je on si rada pozerám
@mimiusha ja som som na svojho nevlastného otca na začiatku žiarlila a chýbal mi vlastný...ale teraz beriem svojho nevlastného ako vlastného...proste ho ľúbim, ale niekedy mi aj tak chýba ten pravý otec
@pawlo to tak zariadila príroda pretože naše mami zvládli vychovať schopných potomkov a preto podvedome hľadame tiež "mamy" ktore sa o naše deti dokažu postarať rovnako uspešne...a tak mame vsugerovane že matka naších detí sa niečim bude podobať našej mame
A dievčata si tiež vetšinou podvedome hľadajú staršieho partnera preto že to majú vrodene že vedia že starší chalan má vetšiu šancu sa postarať o ich potomstvo ale samozrejme sú aj iné veci ako vek ktoré na to vplývaju. napríklad genetický potencial ktorý z mužov ženy tiež podvedome cítia
ja som vyrastala bez otca od svojich styroch orkov taqze nemozem povedat ze by mi to chybalo kedze na nase spolocne chvile sa nepamatam ale teraz som s nim v kontakte a starka mi ukazala stare fotky kde som mala asi dva roky z rodinnych vyletov a podobne a chcela by som sa na too pamatat alebo to este raz zazit a tesim sa na leto ked za nim pojdem a mozno si vynahradime ten dlhy cas ktory sme stravili oddelene .... a naozaj ked vidim niekedy vonku otca ako sa hra s dcerkou alebo len spolu idu taq mi je taq zvlastne........neviem mozno chcem len zistit ake to je vyrastat s otcom ale myslim ze zivot bez neho bol rovnako super ako s nim neviem ci by som chcela vratit cas...asi nie ale obcas ho objat porozpravat sa s nim ist niekde na vylet alebo taq by bolo super!!
Ocino s nami nebýva takmer rok, ale psychicky s nami nebýval už asi 5, pretože útechu hľadal v niečom inom ako v rodine, čo ma mrzí, ale že by som ho za to odsudzovala? To nie, pretože ho mám rada, všetky pekné chvíle s ním si pamatám a na tie škaredé sa snažím zabudnúť Stretávam sa s ním často, pretože ho mám neuveriteľne rada a je cítiť, že aj on mňa, čo som počas niekoľkých rokov necítila vobec...Jednoducho niektoré veci ho zmenili a našťastie k lepšiemu. Mám rada, keď mi dá pusu, keď ma objíme, pretože mi to doteraz veľmi chýbalo...
A áno, pristihnem sa a súhlasím s názormi, ktoré tu už padli. Ale tiež to záleží na každom dievčati/žene, každej sa može páčiť niečo iné...A teraz som si uvedomila, že u mňa to je tak podvedome, že sa mi páčia starší muži. A keď si predstavím sama seba o pár rokov, akosi nevidím pri sebe muža v mojom veku, ale niekoho staršieho, kto by ma dokázal ochrániť...A tým netvrdím, že mladí nie sú príťažliví alebo zaujímaví, ale...
@nightillusion
mne otec ani nechýba ten vlastný pretože ho vobec nepoznám ani nevem ako sa volá a ni ako vyzerá a zatial ani po tom netúžim ho vidiet .. a teraz co mam nevlastneho nevolam ho otec zatial sa na to necitim abz som mu tak hovorila .. ale mozno raz mu tak poviem
hm no neviem, ja som mala so svojim otcom uplne najlepsi vztah, este lepsi nez s mamou.. a ked zomrel... no tak som sa doteraz z toho nedostala a bolo to, ked som mala 13. ale nieco na tom bude, pretoze ja maam raceej starsich chalanov, nie rovesnikov.. skor vacsich chlapov.. a milujem objatie...
@flasha ja len konštatuje čo cítime...
ja som vyrastala bez otca aa sice teraz mám nevlastného ale chýbaju mi nežne slová od muža ktorý by ma ochránil...teda už mám priatela v ktorom mám oporu ale predsa otec je otec...
Ja som vyrastala bez otca ááá... ako to tak píšeš, tak na tom asi aj niečo bude...
každopádne si myslím, že je to oveľa lepšie takto, aj keď kvôli tomu ako sa mama musela trápiť, aby nás vôbec uživila, keď sme sa odsťahovali od otca, neviem, či to bolo lepšie aj pre ňu. Ale asi áno, pretože teraz, keď ho spoznávam, tak ju úplne chápem...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
Ale osobne som to ešte nejako nestihla spozorovať (v každom prípade na starých nie som )
no ja som myslela dievcata ktré vyrastali bez otcov...ci hladaju náhradu za otca
...aj napriek tomu.. ..(ups)
môj názor
Ale od kedy býva otec častejšie doma, tak začínam mať normálnejšie chúťku (Jensen Ackles a Misha Collins - MŇAM a CHRUM a MŇAMKY-MŇAM)
a mne sa inak páčia dlhovlasí s briadkou... ...a viac s tou briadkou...aj keď som bola malá, tak vždy sa mi proste páčili muži, čo mali briadku...
a môjho otca mi vždy pripomínal Nicolas Cage, čiže filmy, kde je on si rada pozerám
a keďže mi otec nikdy nechýbal,možno aj preto...
A áno, pristihnem sa a súhlasím s názormi, ktoré tu už padli. Ale tiež to záleží na každom dievčati/žene, každej sa može páčiť niečo iné...A teraz som si uvedomila, že u mňa to je tak podvedome, že sa mi páčia starší muži. A keď si predstavím sama seba o pár rokov, akosi nevidím pri sebe muža v mojom veku, ale niekoho staršieho, kto by ma dokázal ochrániť...A tým netvrdím, že mladí nie sú príťažliví alebo zaujímaví, ale...
mne otec ani nechýba ten vlastný pretože ho vobec nepoznám ani nevem ako sa volá a ni ako vyzerá a zatial ani po tom netúžim ho vidiet .. a teraz co mam nevlastneho nevolam ho otec zatial sa na to necitim abz som mu tak hovorila .. ale mozno raz mu tak poviem
ja som vyrastala bez otca aa sice teraz mám nevlastného ale chýbaju mi nežne slová od muža ktorý by ma ochránil...teda už mám priatela v ktorom mám oporu ale predsa otec je otec...
každopádne si myslím, že je to oveľa lepšie takto, aj keď kvôli tomu ako sa mama musela trápiť, aby nás vôbec uživila, keď sme sa odsťahovali od otca, neviem, či to bolo lepšie aj pre ňu. Ale asi áno, pretože teraz, keď ho spoznávam, tak ju úplne chápem...
široké ramená? veľký chrbát?
@mardzi93 dobre ze si uvedomujes to stastie. ja som takmer vyrastal bez matky, potom sa to zlepsilo. nastastie!