... chcela by som sa dopátrať ako sa študuje na Univerzite P. J. Šafárika. Aký máte názor na prednášajúcich a celkovo nejaké tie hodnotenia?? Ktorú fakultu navštevujete??
pocuj @pokerovana brat tu skolu skoncil a i tak nema pracu. Vraj je to dobra skola, ze je velmi znama na Slovensku ale nezaruci ti, ze si najdes pracu. Brat sa tam tak nadrel a zatial nic z toho, nastval sa a isiel do zahranicia (Rakusko).
Utec Pokym Je Sanca ...ja som si tam dala prihlasku na prirodovedecku ako poistku keby ma nevzali kam chcem...ale je to podla mna strata casu, nikto kto tam studoval nakoniec nerobil v tom obore...vacsinou skoncili ako casnici atd...no je to na tebe ak to chces len tak aby bola nejaka vyska tak je to ok potom
myslim na prirodovedeckej.... a ked uz sme pri tom prave tak to uplatnenie potom tiez nie je zrovna zarucene.no asi zalezi od konkretneho cloveka,situacie a aj fakulty....
ja som na PF a som s nou nadmieru spokojna...a ked si dakto nevie najst uplatnenie v odbore....nuz, na Slovensku sa to stava....v tom pripade fakt len do zahranicia ist treba.....ja si este nejaky ten rôcik na skole pobudnem, ale rada by som tam ostala, lebo sa mi tam paci...fajn profaci su...som si s nimi sadla, tak nenadavam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Vyska by mala dat cloveku aj rozhlad a na to treba ist aspon do BA...
@pokerovana podala si si tam teda tú prihlášku? ak áno, tak na čo?