Tak už len to by bola veľká náhoda, že by som mala mať 2 pohovory v rovnakom čase, určite by sa aspoň na jednom pohovore dal dohodnúť iný čas.
A treba určite poslať na viac miest , veľakrát sa ti ani neozvú a ak napríklad pošleš životopis v rovnaký deň, tak každá firma má inak dlhé výberové konanie, v jednej môžeš mať pohovor o 2 dni, v druhej až o mesiac.
ako sa ti mozu prekrivat? ved ty im povies kedy ti to vyhovuje ja viem ze brigada je hlavne o tom aby si si zarobila ale nepozeraj sa len na vyplatu musi ta aj bavit a taktiez je velmi dolezity kolektiv a veduci. radsej si to vsetko premysli aby si potom neolutovala hovorim to z vlastnej skusenosti lebo som uz odisla z brigady kvoli kolektivu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
2. ak by to bola prvá robota, tak tá čo by bola na 100% istá, ak už by som mal niečo odrobené, tak tá druhá s lepším platom.
A treba určite poslať na viac miest , veľakrát sa ti ani neozvú a ak napríklad pošleš životopis v rovnaký deň, tak každá firma má inak dlhé výberové konanie, v jednej môžeš mať pohovor o 2 dni, v druhej až o mesiac.
Ja som sa vzdy snazil aby sa mi terminy neprekryvali.