neviem ci to je prave hlaska na veceru s kamaratkou ale aj tak "ked si sa narodil/a isiel niekto okolo na ulici a vravi : pozrite, nejaka pica vychadza z picinej pici.." skor je to ale urazka niekoho, na ktoru sa neda v momente nic lepsie vymysliet na protiodpoved
Zmyslu pre humor sa nedá naučiť. A ženy nie sú sprosté (česť výnimkám , ona zistí, že je to naučené. A hlavne nevieš, aký typ humoru má rada a podobne, tak sa radšej neuč nič a buď sám sebou
"Vieš, ja som bol strašne nervózny predtým ako sme sem mali ísť, a chcel som na teba zapôsobiť humorom, ale ja nie som príliš vtipný, tak som sa pýtal na birdzi na fóre nech mi poradia nejaké vtipné hlášky, ale napísali mi tam samé hovadiny, tak teraz neviem čo mám hovoriť "
a nerobím si prdel, garantujem ti že ak by si to povedal tak to bude jedna z najlepších hlášok večera.
Toto je za poslednú dobu aspoň piata diskusia o hláškach, čo s tým všetci majú?
A ak ti niekto povie nejakú, čo sa ti bude pozdávať, ako to budeš chcieť napasovať do rozhovoru? Humorom zapôsobí ten človek, ktorý vie pohotovo využiť situáciu a nie ten, ktorý bez kontextu vymenováva vtipné hlášky. Ak by nemala dosť mizerný zmysel pre humor, tak by si ju tým asi aj tak neohromil. To už si fakt radšej vypýtaj vtipy, tie môžeš aspoň normálne povedať a nečakať na príležitosť...
ale čo, povieš "poznáš ten o..." a ideš, to je ako z prvej kapitoly Humoru pre začiatočníkov, dá sa to pokaziť len, ak zabudneš pointu vtipu No dobre, ešte možno tak, že sa pokúsiš zapôsobiť vtipom "Ide babka po púšti a spadne na ňu balkón"
Nebuď nasilu "vtipný"...keď jej budeš sypať hlášky, tak sa bude cítiť trápne ..radšej sa s ňou normálne rozprávaj, keď ani to nepôjde tak hovno z toho(s prepáčením).
@leoooo no nic vtipne som tam nepocul,,, mozno pre to ze tretinu z toho som nerozumel nekedy sa mi zda ze v chorvatsku je lepsie rozumiet jak nasim vychodnarom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
toto zaberie, mne to zabralo aspon no..
..kvak..
"Vieš, ja som bol strašne nervózny predtým ako sme sem mali ísť, a chcel som na teba zapôsobiť humorom, ale ja nie som príliš vtipný, tak som sa pýtal na birdzi na fóre nech mi poradia nejaké vtipné hlášky, ale napísali mi tam samé hovadiny, tak teraz neviem čo mám hovoriť "
a nerobím si prdel, garantujem ti že ak by si to povedal tak to bude jedna z najlepších hlášok večera.
A ak ti niekto povie nejakú, čo sa ti bude pozdávať, ako to budeš chcieť napasovať do rozhovoru? Humorom zapôsobí ten človek, ktorý vie pohotovo využiť situáciu a nie ten, ktorý bez kontextu vymenováva vtipné hlášky. Ak by nemala dosť mizerný zmysel pre humor, tak by si ju tým asi aj tak neohromil. To už si fakt radšej vypýtaj vtipy, tie môžeš aspoň normálne povedať a nečakať na príležitosť...
ale čo, povieš "poznáš ten o..." a ideš, to je ako z prvej kapitoly Humoru pre začiatočníkov, dá sa to pokaziť len, ak zabudneš pointu vtipu No dobre, ešte možno tak, že sa pokúsiš zapôsobiť vtipom "Ide babka po púšti a spadne na ňu balkón"
Problem?
" Ty kurva cierna !!! mumia mumacka ..... !!! "
a ked uz budete na veceri tak sa hodi aj " nemame co zrat !!! daj mi cibulu , cibulu mi daj !!! "
a ked budete platit ucet tak jej mozes povedat " daj mi tych 500 korun lebo ta zajebem !!! "