to je super!!! lebute párnokopytníky... my sme si raz s kamoškami dali preteky, že ktorá skôr zje jednu piškótu a verte, to bolo ťažké!! ale VYHRALA SOM!!!
Ja si toto moc nepamatám..ale raz sme sedeli s kamoškou v bare tak trošku "spasené" a ona mi hovorí: Rozumieš tým ludom,čo hovoria? A ja na to vyplašene : Čo? Niekto tu rozpráva? Alebo kamarata sa pytali,kolko je hodin (stal vedla nich) a on povedal,že im nerozumie,že idu po česky... No "trávové filozofie" sú vždy ale ja si to nejak nezapisujem takže ešte aj s mojou pamatou si pamatam len par veci a ani na to si už vlastne nespominam...
a oni vedla v diskusii sa idu roztrhat ze marihuana je dobra a treba ju legalizovat no vazne ked ju zlegalizuju tak kazdy 3 clovek co okolo mna prejde bude duchom v krajine travy a spyta sa ma ci kravy lietaju ...no hura
Krém zo žltého hnisu kvapkajúci z oka zdochnutého psa.
Pán mestský policajt sediaci pekný malý policajt v rade.
Sediaci v anglickej záhrade a čakajúci na slnko. Ak slnko nepríde, dostaneš z hrdzu zo sedenia v anglickom daždi.
Mám z teba pocit, že som sa ešte nenarodil. Kto ti napchal do hlavy všetky tie kecy o tom, že vieš, čo znamená byť mŕtvy?
Ona povedala - nerozumieš, čo som povedala, ja som povedal -nie, nie, nie, nemáš pravdu, keď som bol ešte chlapec, všetko bola pravda, všetko bola pravda.
No neviem preco , ale my najlepsie hlasky pustame ked sme triezve, alebo aspon napoly....Kamaratka raz prisla na to ze ludia existuju a taky sok z toho dostala, az som sa o nu bala ze sa jej z toho daco stane...a to sme neboli zhulene....a to je dokaz ze aj nikotin sposobuje divne stavy obcas...alebo to bude skor tym, ze niektori ludia su proste jebnuty od prirody...
noo ja som pred par dnami mala zurku... som cumela asi 20minut na display hifi veze a po chvili ide kamoska ze co robim..ja ze kukam tv vtedy mi to prislo hrozne vtipne...
mne sa hrozne pacila moja kamoska ked to na meniny trochen prehnala..no proste ked sa vyvracala,uplne udivena zacala pozerat na svoju tycku a zahlasila "Hej, ale ved to vyzera ako koala!" no akze tak.tycka co vyzera jak koala..
Ja ked som sa raz brutalne zhriboval.. tak som pisal kamaratke sms.. a ti co uz pisali sms zhribovany jak telata vedia ze je umenie napisat smsku tak aby ju ta druha strana pochopila.. a dal som tam taku hlasku.. Ze : Ja som taky Oplacip Doteraz neviem co to znamena ..
to si dokážete aj pamätať aj hlášky? maximálne si pamätám ako sme sa stretli dve partie a pri lúčení som odhodlane podával ruku chalanovi z našej partie .... potom som sa citil jak kus zhuleneho chja (prečo asi)
Raz sme sfajceny s kamosom dospeli k tvrdeniu, ktore sme si nahrali Tu je: "Ked sa clovek nudi, mysli na chujoviny a robi chujoviny. Cize ked sa clovek nudi, robi chujoviny a ked sa nudi casto tak furt robi chujoviny a potom je z neho chuj. Cize je pravda ze ked sa clovek nudi tak hlupne, pretoze chuj robi chujoviny nonstop."...........dodnes to mam nahrane a uebavame sa z toho, ale vtedy nam to prislo ako nenormalna mudrost, na ktoru sme prisli a boli sme na to taky hrdy
zazitok chvalenim marisky? heh, ja som si dnes supol hacko do kablu v trnave a do piestan mi cesta trvala asi hodinu a pol a to je len 35 km daleko, to bol zazitok... jak travolta z pulp fiction, cekni moju foto, jak ja dnes
Kamarát, ,raz keď písal sms-ku svojej čajočke (nebolo to v triezvom stave ) písal jej, ,že: ahoj milacik. Uz ti pisem asi 2 hodiny a stale neviem co ti napisat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Fajčením marišky.
A tá hláška tvojho brata je úplne o ničom.
"v spajzi ti je uhorky Elton John"
"moj otec je tuniak"
"mas dva plze jak slize"
Cobra: ty si v pohode chalan! xD
Pán mestský policajt sediaci pekný malý policajt v rade.
Sediaci v anglickej záhrade a čakajúci na slnko. Ak slnko nepríde, dostaneš z hrdzu zo sedenia v anglickom daždi.
Mám z teba pocit, že som sa ešte nenarodil. Kto ti napchal do hlavy všetky tie kecy o tom, že vieš, čo znamená byť mŕtvy?
Ona povedala - nerozumieš, čo som povedala, ja som povedal -nie, nie, nie, nemáš pravdu, keď som bol ešte chlapec, všetko bola pravda, všetko bola pravda.
Kozmonaut: hento bolo ako fakt ppci kto je hore? kto by tam jedol ci jak to bolo
,,to co za ovca ze na nas brese?´´
,,ten ujo na tom strome nas asi chce zjest utekajme vsetci preč!´´
a neviem asi to ani neje vtipne ale vtedy bolo, heh ta vtedy bolo asi vsetko
druhý mu na to: "čo, káva?"
koniec