v podstate je mi to úplne jedno, ako sa dané zoskupenie označuje... ale slovo Zlepenec už bolo toľkokrát premieľané všade kde sa len dá, že by sa ho zišlo aj nejak obmeniť
mňa len fascinuje, ako tomu Ficovi tie spojenia hltáte... som neskutočne zvedavý, aké slovíčko vymyslí nabudúce... a dokedy sa bude omieľať tentoraz :/
dufam ze vsetci pochopili ze teraz neriesim politiku ... lebo proti sile proletariatu sa rozumom ist neda ... v tejto ankete ide o to ze mi vadi to slovo ... lebo ho pouzil zakladatel prveho vladneho zlepenca sudruh doktor robert fico a sfanatizovane davy jeho oddaných nasledovnikov oddane a jednotne, ba az priam manifestacne toto slovo pouzivaju ... pracou k netransparentnym tendrom a podvodom ... s robertom ficom na vecne veky a uz nikdy viac
@tunidlo tak lepšie mať znak so symbolom Slovenska ako propagovať homosexualitu a trávu ..
..myslím že za ten čas sa nezvykne podpisovať žiadny zákon, iba ak so súhlasom novozvolenej koalície..preto vláda nevykonáva jednu zo svojich základných ústavných činností ..preto je diskutabilné nazývať ju ešte vládou
Ani pri SNS mi ten znak nevadí, na SNS sú horšie veci ako znak, znak je nepodstatný
Zákony sú dielo parlementu a podpis prezidenta ...
Vláda by nemala podpisovať ani žiadne zmluvy, ale ak si myslíš, že nepodpisujú, premiér Fico a jeho ministri by ťa veľmi rýchlo poopravili
Teda, pardón, oni nie, lebo to všetko zataja, ale nová vláda nám to veľmi rýchlo ukáže, čo tí po voľbách podpísali a málo toho asi nebude, podľa toho, koľko sa toho spomína v médiách ...
mne sa nejak nezdalo že by si o nich nejak priatelsko písal
hh ja viem ako prebieha tvorenie zákona..podpísať musí prezident a predseda vlády no najprv odhlasovať a to trvá troška dlhšie..ale to všetko sú len ústavné zákony..ale ohľadom zmlúv ktoré uzatvára Slovensko rozhoduje len premiér ..a fico ten aspoň koná sociálne ...
jj nová vláda nám ukáže svoju moc..hneď sa z nás stanú žobráci len aby si oni mohli kupovať pozemky v zahraničí..taký šaškovia..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
- Kto alebo čo sa v 21. storočí nazývalo "zlepenec"?
Takéto veci vždy vojdú do histórie
Ani nevieš, akú pravdu si povedal ...
Jaj, ja sa ešte veľa budem zabávať na politickom prehľade mnohých podporovateľov ešte stále SÚČASNEJ vlády
Hej, pre človeka, ktorý si dá do avataru logo politickej strany je fakt ťažké zistiť, že ani nevie, kto je vo vláde ...
Ale aj tak by si radšej mohol písať k veci ako používať takéto výkriky ...
..a keď sa ty lepšie pozrieš na vec tak hneď po volbách bolo jasné kto bude koalícia
..a "výkriky" píšem lebo sa mi páčia
Nie, nemyslel som, že to je odveci ...
Len to, že to máš v logu naznačuje nejakú spojitosť s politikou ...
A áno, bolo jasné, kto bude koalícia ... Aj teraz je jasné, kto bude vo vláde, čo ale neznamená, že tí ľudia v nej už sú
..myslím že za ten čas sa nezvykne podpisovať žiadny zákon, iba ak so súhlasom novozvolenej koalície..preto vláda nevykonáva jednu zo svojich základných ústavných činností ..preto je diskutabilné nazývať ju ešte vládou
Ja som ten znak vôbec nekritizoval
Ani pri SNS mi ten znak nevadí, na SNS sú horšie veci ako znak, znak je nepodstatný
Zákony sú dielo parlementu a podpis prezidenta ...
Vláda by nemala podpisovať ani žiadne zmluvy, ale ak si myslíš, že nepodpisujú, premiér Fico a jeho ministri by ťa veľmi rýchlo poopravili
Teda, pardón, oni nie, lebo to všetko zataja, ale nová vláda nám to veľmi rýchlo ukáže, čo tí po voľbách podpísali a málo toho asi nebude, podľa toho, koľko sa toho spomína v médiách ...
hh ja viem ako prebieha tvorenie zákona..podpísať musí prezident a predseda vlády no najprv odhlasovať a to trvá troška dlhšie..ale to všetko sú len ústavné zákony..ale ohľadom zmlúv ktoré uzatvára Slovensko rozhoduje len premiér ..a fico ten aspoň koná sociálne ...
jj nová vláda nám ukáže svoju moc..hneď sa z nás stanú žobráci len aby si oni mohli kupovať pozemky v zahraničí..taký šaškovia..