Napadlo ma to teraz, ked som videl ako Gretusha fajne odpisala na hip hop forum.. nespicovala typka, nezmala forum, ale upozornila, vysvetlila a dokonca viac nez vludnou formou.
Mozno by bolo fajn, niekedy spustit aj hlasovanie o Naj admina
nieee niee nieee, uvidíš toto zle dopadne, teraz sa tu do nich budu akurát navážať,
a k tomu spi.... to by sa admin ako hoci aký iný poslal sám do pi... keby niekoho verejne na fóre spi... len sa mi trochu nepáčilo ako si minule niektorí admini pekne zanadávali na jednom inkriminovanom fóre
Hehe, no mate pravdu asi ze ego, to by vlastne este aj zle mohlo dopadnut a ludia sa mohli pohnevat na seba.. ale zase keby to bolo anonymne.. taka klasicka anketa..
vedieme s Ygorom súkromný boj. ja mám dva hlasy a on jeden
ale nie, milé od vás
Inak neviem, či by taká anketa mala zmysel, bolo by to celé len o sympatiách, aj tak nepoznáte všetkých adminov, neviete o ich činnosti, ak sa niekto nezačne sťažovať... ale nám by každý hlas zdvihol ego a tešili by sme sa
Nuz ako bolo spomenute tak asi nepozname vsetkych adminov, ale pre mna je to nepodstatny detail - s adminmi som problem nemal a kedze som svina tak hlas dostane ten kto sa mi nejako zavdaci takze admini ocakavam vase ponuky no a teraz vazne kedze som okrem svine aj chlap tak hlasujem za grietushu (sorrac pani ...
PS: a potom ze zeny to maju tazke v tomto svete ze? Ako lahko ziskala cca 2 hlasy aspon co som si vsimol (a urcite neostane len pri nich
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
68 komentov
a k tomu spi.... to by sa admin ako hoci aký iný poslal sám do pi... keby niekoho verejne na fóre spi... len sa mi trochu nepáčilo ako si minule niektorí admini pekne zanadávali na jednom inkriminovanom fóre
Ale nie, aj ja chvalim Gretushu, naozaj to bolo od nej rozumne
ale nie, milé od vás
Inak neviem, či by taká anketa mala zmysel, bolo by to celé len o sympatiách, aj tak nepoznáte všetkých adminov, neviete o ich činnosti, ak sa niekto nezačne sťažovať... ale nám by každý hlas zdvihol ego a tešili by sme sa
PS: a potom ze zeny to maju tazke v tomto svete ze? Ako lahko ziskala cca 2 hlasy aspon co som si vsimol (a urcite neostane len pri nich
drbna.webka.sk pozri si sám
chcem vidiet ako Zemcu porazi
A ako Zemina pvedala, nemam plusy
ja som cely minusovy
Som pobureny!
Povedzme si to na rovinu. Nie si inteligentná a charizmatická ŽENA
A nebud pobureny Aj tak ta mame radi, sic za teba nehlasujeme
a nehlasujem za ygora, lebo povedal, že nemam
ak mam hlasovat medzi Ygorom a Grietushkou som za Grietushku ale kedze to ma byt o adminoch setkych som za
!!!!! AZELA !!!!!!
inka nenavidim slovo admin
Začínam sa báť :/