mam taky napad ze ci by sa dalo spravit ankety tak ze by sme mohli hlasovat aj za viac odpovedi...urcite sa vam uz stalo ze ste klikli na jednu odpoved ale pozdavala sa vam aj ina podla mna by to bolo lepsie...tod moj nazor
Anketa je od toho, že si máš vybrať možnosť s ktorou sa stotožňuješ najviac. Pokial takáto nie je, nehlasuj. Pokiaľ je ich viac, nehlasuj a napíš ich do diskusie. Jednoduché..
Pre všetkých:
Anketa je druh štatistického skúmania.
Aby boli výsledky ankety relevantné, musia byť anketári náležite vyškolení a anketovaní by mali tvoriť reprezentatívnu vzorku. Anketové otázky nesmú byť sugestibilné.
Otázky môžu byť:
výber z dopredu vytypovaných odpovedí
škála na ktorej respondent volí mieru súhlasu s nejakým tvrdením
voľne tvorené odpoved
Kde do zadku je tu napísané že anketa nemôže mať viac odpovedí?
a naco prosim ta? to ti tak strasne trha srdce ked nemozes oznacit setky odpovede ktore sa ti pacia? ak nie si rozdvojena osobnost tak by si si mala vybrat jednu najvhodnejsiu moznost...o tom tie ankety su.
bol by v tom zbytocny zmatok, okrem toho, od toho tu je anketa a uprimne: videla si uz anketu kde mozes hlasovat za viac moznosti? ani pri volbach nemozes dat viac hlasov, zmier sa s tym
som za....o akom bordeli tu hovoríte? ankety s možnosťou vybrať viacero odpovedí sú bežné. Nikdy ste nerobili nejakú online anketu? aj tam to je. Nevideli ste na nete tisíce stránok s anketou, kde sa dá vybrať viac odpovedí?
bordel by nenastal, existujú aj otázky, kde chce anketár vedieť viac možností.
ja som jednoznačne za, dobre by bolo, keby sa dal počet odpovedí dopredu vybrať. Napríklad na naketu XY zvolím maximálne množstvo výberov 3 z dajme tomu 10 možností.
Som proti... pretože by to bolo dosť neprehľadné... síce otázkyniektorých ankiet sú dosť zle polžoené podľa mňa by mali byť také čo vyžadujú jednoznačnú odpoveď a keď som za viaceré, označím tú čo sa hoodí viac a potom ju pripíšem do diskusie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Som proti
Anketa je druh štatistického skúmania.
Aby boli výsledky ankety relevantné, musia byť anketári náležite vyškolení a anketovaní by mali tvoriť reprezentatívnu vzorku. Anketové otázky nesmú byť sugestibilné.
Otázky môžu byť:
výber z dopredu vytypovaných odpovedí
škála na ktorej respondent volí mieru súhlasu s nejakým tvrdením
voľne tvorené odpoved
Kde do zadku je tu napísané že anketa nemôže mať viac odpovedí?
alebo este dodatok hlasuj za tu najprijatelnejsie a zvysok dopis...zlozite?ˇ_ˇ nemyslim
zato také phpBB fórum by neuškodilo **naivka**
bordel by nenastal, existujú aj otázky, kde chce anketár vedieť viac možností.
ja som jednoznačne za, dobre by bolo, keby sa dal počet odpovedí dopredu vybrať. Napríklad na naketu XY zvolím maximálne množstvo výberov 3 z dajme tomu 10 možností.