Niet nad No Name.. Rozmýšľala som ešte nad Cmorikom alebo Komajotou, ale No Name je No Name.. Inak slovenskú hudbu nemám rada.. Okrem Mekyho.. ozaj ten je kde? Namiesto No Name&Chinaski
no z týchto možností asi fakt ten IMT a potom ešte Láska Gladiátor možno... A všetkým tým pičujúcim čo počúvaju buď len svetové rádiovky alebo ťažký underground by ste sa divili ako sa z niektorých našich kapiel idú vo svete posrať a našinci na ne samozrejme len pičujú...
Zase len výber z komerčného hviezdneho neba. Nič od Mullera, Šebana a spol. To fakt hudobný rozhľad priemerného Slováka nesiaha ďalej? Prečo tu nikdy nenájdem v ponuke aspoň niečo takéto, ako nahrali títo Páni muzikanti?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Desmod, myslim ze boli aj lepsie skladby...
Cmorik, tato skladba ma byt hit desatrocia???
Z tychto je klasikou mozno IMT Smile a No Name
desmod? ich živé koncerty su lepšie pretože hudba je ovela viac rockovejšia ako originálne piesne.....
cmorík je dobrý , má perfektný hlas ale sú aj lepšie veci.....
komajota? nehnevajte sa ale ten spevák spievať nevie.....
teraz to vyzerá akokeby som nemala rada slovenskú hudobnú scénu....ale ano mám.... no nie natolko aby som ich počúvala každý den