U chalanov je to bežné, že majú mladšie priatelky.. niektorí pre to, že baby su už dosť vyspelé v nizsom veku(nie vsetky of course), iní preto,že majú v posteli radšej mladšie, kdožvie
Mala som priatelov o 3-4 roky starších, vždy sme si rozumeli,
napríklad moja teta má o 5 rokov mladšieho muža a sú spolu už koľko, 30 rokov? neviem či je moja teta s ujom ten najsprávnejší prípad, ale podľa mňa, keď sa dvaja ľudia majú radi, vek by sa nemal riešiť...samozrejme, ak je to 50 ročný a 20 ročná tak možno hej, ale 17 a 16? prečo nie...
podľa mňa v dnešnej dobe už neplatí, že ženské dospievaju po rozumovej stranke skôr ako muži, dnes sú na tom rovnako, ak nie horšie ako to tak sledujem
tak vidím ze niesom sama, to je super lenze tento chlapec aj vyzera tak na 15, ja vyzeram tak na 20, ale uplne na to kaslem nech si kazdy vravi co chce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
a teraz mám chalana o rok mladšieho a som s ním šťastná
Jedine na pivo.
no a dopadlo to kadejako. nechápem toho chlapca doteraz.
musíš si pri ňom pripadať jak prababka, fakt
a teraz chodim len o tri mesiace s mladsiM
ale uplne nehorazne som bola do chalana o pol roka mladsieho....
ale potom sa mi to uz nikdy nestalo
neviem ako by som k mladsiemu vobec prisla
to sa nedá takto povedať, ak by som ho mala rada, tak hej
a jedna z nich bola o tri roky mladšia a nedopadlo to dobre
čau @pj úr
No veď hej, nehádam sa
a v čom to dopadlo dobre?
niektorým až neskoro dochádza, že bez lásky to nie je ono, väčšinou
ja som mala mladšieho a ten ma dovolím si tvrdiť rozumovo hádam aj prevyšoval...
vek by nemal hrať rolu, takže ja by som sa nad tým nepozastavovala, ak si myslíš, že sa k sebe hodíte
potom si to mozno precitam.
keď taký rok, tak to je v pohode
mas 17,ja som taketo rozoberala v 20 a vtedy som to zamietla.teraz nad tym polemizujem opat a asi to opat zamietnem.
teraz mám mladšieho o ešte viac ... každý sa do toho jebe, ale ta radšej budem s niekým koho mám rada, aj keď je mladší, ako nasilu iného hľadať ...