A ked iný dôvod, tak aký prosom? Naozaj ma to zaujíma, lebo som dost uvazovala nad tým, prečo v sobotu islo takmer 2,6 miliona a v nedelu len 400 tisíc. A dospela som len k týmto trom dôvodom.
Muž mal z toho celkom stres tak to chcel mať za sebou, tak sme išli vyskúšať či nás pustia, keďže sme mali na to nárok, pustili, za pol hodinku sme mali výsledok.. inak by sme išli v nedeľu
Tak ja som pôvodne chcela ísť ešte v piatok po práci, čím skôr tým lepšie a potom mať voľný víkend bez narušení. Ale nakoľko zrušili piatok, tak som to presunula na sobotu, lebo som išla s rodičmi a tí tiež chceli ísť v sobotu. Aký je ich dôvod? Neviem. Oni tak dosť prežívajú nedeľný obed, vyvárajú... Asi preto...Museli by odbehnúť od varenia, lebo mesto odporučilo naše písmenko ísť medzi 11 a 12 hod. Tak si myslím, že preto
Lebo som si myslela, že veľa ľudí je ako ja a bude si chcieť nechať všetko na poslednú chvíľu
Tak aby som sa im vyhla (a bola v sobotu na poslednú chvíľu)
Hovorili, ze v KE nestihnu ani zdaleka vsetkych otestovat a tak som cakal plno ludi pocas oboch dni... Siel som v sobotu vecer, aby som mal este druhu sancu, kebyze sa nedostanem na rad... no a ked som videl len cca 20 ludi predomnou, tak som uz pockal
@mielikki Moja rodina išla v nedelu rano, čo je fajn, lebo bolo prazdno (ja som si to nakoniec rozmyslela a nesla som vobec). Ale teda presne ako píšeš! Keby bolo len na mne, tak by som to odkladala az do nedele večer isto a sla na poslednú chvilu v strese, ze ma mozno uz ani nestihnu zobrat
@mielikki inak uprimne ma velmi prekvapila ta obrovská svedomitost Slovákov, o to viac, ze mnohi cakali v sobotu aj cele hodiny a i tak to nevzdali, ked videli ten rad. Myslela som si ako ty, ze existuje omnoho viac ludi, ako som ja, ktori to budú odkladať.
Podľa odporúčanéhi rozpisu som mal ísť v nedeľu hneď ráno, ale bál som sa, že ráno sa tam nahrnie veľa ľudí. Išiel som teda v sobotu podvečer pozrieť kolko tam je ľudí a ako rýchlo to ide - a keď som videl, že je tam max. 10 ľudí, tak som tam rivni ostal a nechal sa otestovať.
Vlastne ani neviem. Naše písmenko malo ísť medzi 12. 45 - 15. 30, tak som ešte aj domov prišla o pol druhej, aby som sa najedla a mohli sme ísť. Tatino si to zrejme predstavoval úplne inak. Ja som chcela ísť vtedy, kedy sme mali a aj tam, kam sme mali, on chcel ísť niekam na drive in, pokojne aj niekam ďaleko. Nakoniec sme išli pred piatou, lebo som už bola otrávená z toho, že načo to odkladá. Chytili sme prestávku prví v rade. Pred nami zavreli a hodinu sme tam stáli. Nuž, človek už vie, aké chyby nerobiť...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Tak aby som sa im vyhla (a bola v sobotu na poslednú chvíľu)