ale šak no, to čo už riešite tak hádam takú nechcem za priateľku, a keď hej, tak sa proste správam tak, ako sa mi zdá najsprávnejšie, na to predsa nie je návod na to je šiesty zmysel
noo.jeden tvoj kamoš...priznaj sa že ju chceš ty ...aj tak je to jedno...no.mal by/ by si určite doraziť pred školu minimalne s mercedesom, mal/mal by si by jej dať diamantovy nahrdeľník a potom ju zobrať na výlet do Paríža, ale keďže má/máš trinásť tak je to trošku nemožné...
Cawo Mojo zee trochu blba otazka ako ze keby ja bola tebou tak asik tomu chlapcovi co ju chce strelim cez pysky nech sa preberiae a najde si dajaku normalnu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
tak to pre takýto typ báb hádam stačí, ak bude dobre protivný
po 2. aK už aj je Kurva, taK aj tá má srdce a môže sa zaľúbiť
po 3. nech sa správa taK, aKo by on chcel aby sa správala K nemu
ROFL
A aj hovoriť po Nemecky určite nebude na škodu
Nehovoriac o tom, ze ak je to taka pipka tak pokial tvoj kamarat nenosi ruzove tricka atd tak u nej nema sancu, ked ich nosi tak potom ma mozno sancu
orgazmus, co?
a pritom, zakladatel ma 13 rokov.. teda to co si vy predstavujete pod takym obliekanim, je u neho cosi ine..
druha vec je, ze ked to i znie cudne.. nie vsetci a vsetky 13roc myslia len na to jedno ;o)
a pravdepodobnejsie je prave to, ze ten chalan ju chce aby sa nou mohol pysit.. ze aku ma babu..
a ked mam povedat radu.. neviem ja som tak este ziadnu babu nebalil.. kazdy ma vlastne metody.. treba len skusat ;o) raz to vyjde