áno, vytláča ti tam vyrážky a čierne bodky a tak ... bolí to, budeš vyzerať také 2-3 dni dosť zle ... a ak máš vyrážky už také väčšie a s chrastami, tak o to dlhšie, kým ti zídu
A otázka je, či ti to vôbec pomôže . Ale neodhováram ťa, choď to vyskúšať, o pleť sa treba starať, aj keď nie vždy výsledok je okey
ja neviem čo to je ale bol som na chemickom peelingu a tam som skoro umrel lebo ked mi to natreli na tvar tak ma to štipalo a škrabalo a musel som to vydržat 20 min a vysledky žiadne
ja som bola u kozmeticky raz a cistila mi plet ale ona to nastastie robila bez vytlacania ! proste neviem kolko krat vycistila tvar nejakym pripravkom, potom tam naniesla taky gel a s takym pristrojom ako keby to vytahovalo tie cierne bodky, a potom nakoniec este raz natrela nejakym kremom a nemala som cervenu tvar ani nic
ono to zalezi od toho ktora to akym sposobom robi, ja by som ku takej ktora vytlaca mechanicky (rukou) asi nesla...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
A otázka je, či ti to vôbec pomôže . Ale neodhováram ťa, choď to vyskúšať, o pleť sa treba starať, aj keď nie vždy výsledok je okey
ono to zalezi od toho ktora to akym sposobom robi, ja by som ku takej ktora vytlaca mechanicky (rukou) asi nesla...