ale napadlo mi,že ako malý,ešte niekedy v škôlke sme mávali taku melonovu gelovu zubnu pastu pre deti a ono to chutilo tak super že som to vždy jedával
Raz. Keď som si čistila zuby a zazvonil mi pritom telefón. Nevedela som sa v tej rýchlosti rozhodnúť, čo mám skôr urobiť, tak som to všetko prehltla. Nechcela som sa ohlásiť s plnými ústami pasty.
v škôlke som vždy zjedla pastu a potom si len umyla zuby kefkou...ale to ao vidím sme rbili všetci a teraz ani nie.... iekedy si pastu vôbec nedávam...
Väčšina zubných pást je vo velkom množstve jedovatá. Je otom kopec článkov na internete. Po prečítaní asi všetkých som zvolila kefku Soladey s ktorou netreba zubnú pastu .)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
ale napadlo mi,že ako malý,ešte niekedy v škôlke sme mávali taku melonovu gelovu zubnu pastu pre deti a ono to chutilo tak super že som to vždy jedával
V paneláku to urobil Bajza
jedine túto
tá bola úplne najlepšia ..ale spomenula som si že som mala rada aj takú tmavoružovú s krokodílom
ale iné nie !
@pumaamravec tato??