Ahoj.. včera som bola sama doma a mala som takú nemej "hlučnú" párty. Dávala som si pozor na to, aby to dopadlo naozaj dobre lenže potom to začalo, nebolo ešte ani desať hodín a susedia už mali problémy, sused sa mi vyhrážal že ak to neprestane zavolá po
Utekaj kupit dezert/kolacik a zaklop susedovi, ze vas to mrzi, ste mladi, dlho ste sa nevideli, bol Novy rok, uz sa to nestane, prajes mu peknu nedelu.
Neviem vôbec čo mám čakať a robiť ani upratujem od ráno ako magor celý dom !!!!!!!!!!!!!! nespala som vôbec a bojím sa že čo z toho bude .. viem že si myslíte o mne že som blbá ale veľakrát som robila domáce večierky a nikdy mi nikto do toho nehovoril a už vôbec nie sused som zúfalá
inak ries taketo veci vzdy radsej predtym so susedmi, my sme vzdy na starom byte pred party obehali susedov so strudlou alebo niecim napecenym a povedali ze budeme mat oslavu ze sa posnazime nebyt hlucny ale keby nahodou aby vedeli o tom proste
A len jediny raz niekto zavolal policajtov a aj ti nakoniec riesili tu co ich zavolala lebo to bola najebana pica co po nas hadzala stolicky
NO veď sused to je taký kokot pojebaný on nie je normálny sa mi ešte teraz domov vyhrážal že ani nech nejdem k nemu lebo ma vyplieska tak ho môžem ojebať .. len to že od včera sa vyhráža že zavolá otcovi
a boli ste hlucni inak ci on je fakt kkt?
Podla mna co teraz ostava je hodit to na suseda ze je curak, povedat rodicom ze si tam mala 4-5 kamosov a pustali ste si nejake pesnicky len alebo co a on prehana proste, neviem ako velmi sa kamosia vasi s nim
Mám 17 nie 13 .. proste plánovali sme niečo väčšie teraz a máme veľký dom čiže sa dalo robiť úplne všetko, no tak púšťali sme si hudbu, robili sme ohňostroj ale taký domáci kamoš s tým robí tak to je počuť oveľa viacej ako obyčajný z obchodu, obhadzovali sme sa svetlicami v bazéne, pili sme až potom keď sme šli dnu .. ako super to bolo mne sa to páčilo len on mal nejaký problém .. a najhoršie je to že sme v rodinnom dome tak nemá čo vyskakovať on má 30 či koľko tak by mohol to pochopiť trochu si myslím a bolo nás asi 27 čiže to len tak neobkecám že sme tam boli 4 .. a nejde o to že sa bojím len som mala ešte zaracha od minulého týždňa , preto som bola sama doma rodičia šli lyžovať a ja som bola doma ....
Neviem, asi som kokot pojebaný ako tvoj sused, ale z tvojho vystupovania tuná musím povedať, že sa mu vôbec nečudujem, bohvie, čo ste naozaj museli robiť, keď hentak reaguje
Ti poviem ako Putin: Mali ste party. Na hluk došli ešte došli aj policajti. Pokračovali ste aj 10 hodine, a prišiel aj sused po 10 hodine sa sťažovat. Mysliš, že sused to nepovie rodičom? Keď je s tvojim otcom aky taky dobry kamarat? Keď zavolal policajtov?
Co ty mysliš o sebe?
Nezdalo sa mi že to bolo také hlučné, a hádam si vo vlastnom dome môžem robiť čo chcem nie ???!! .. možno je aj zato nasraný že som mu v piatok povedala že je kokot ale tak on skákal do mňa .. potom sme sa už nerozprávali iba včera a ozaj sa neodvážim ísť k nemu
@18 - velka rebelka z teba pocuvaj, najskor vynadas susedovi do kokotov co uz 17 rocne dievca voci starsiemu by si nemalo ani len dovolovat a nie vyjadrovat sa ako dojicka krav a potom si pozves na dom 27 ludi co urcite nedrzali bobrika mlcania cely vecer a potom si zosrana z rodicov, lebo si chcela zahrat neskutocnu hrdinku, ze si tam robite projekt X. A ano, mozes si vo vlastnom robit dome co len chces, ale nesmies pritom porusovat nadmerny hluk po 22. hod.
Uz len podla tvojho opisu si sama protirecis, ze to nebolo vsetko s kostolnym poriadkom, ked dosli fizli a vsetci tvoji pubertalni kamarati sa posrali, zhasli a poschovavali sa pred mestskymi policajtami
Vinsujem Novy rok a apelujem na predvsadzatie, kde najdes strateny rozum
Keby mi sused robi tri dni po silvestri ohnostroj,ktory je hlucenejsi ako normalny.. tak sorry ale nie on je kkt, vy ste sprosti.
keby ste boli normalni a len si pustali hudbicku, urco by to v pohodke prezil, ono hudbu az tak nepocut do susedneho domu.. ste to dojebali proste asi
Poznám veď ešte nebolo asi 10 hodín .. a nikdy mi nikto nepovedal že som rozmaznaná dobre ? .. robím párty doma často keď tam nie sú rodičia a nikdy mi na to neprišli tak sa spolieham na to že sa z toho vykrútim .. všetko som poupratovala od siedmej behám ako trubka !
ty piča,povieš susedovi ,že je kokot a potom nemáš odvahu sa tam dostavit?? vyjebaná retardovaná mládež drzá čo si myslia,že su nedotknutelní a všade strúhajú frajerov a potom doma na nich otec zhúkne a idú vyprat spodné prádlo
Tak keď sa správa ako kokot tak mu to poviem nemám s tým problém, nerobila som hluk u neho ale u nás doma .. tak fasa akože chcem radu a ešte ma tu jebte za všetko ozaj ďakujem ... zasa budem najväčšia piča ja lebo bla bla bla ..
@olivie ale mala by si s tým mat problém ty soplana,ty nemáš čo hovorit susedovi ktorý je starší o 15 rokov ,že je kokot ani keby neviem čo robil/hovoril.....na jeho mieste by som ti taku vylepil ,že by ta v madarsku zastavili za prekročenie rýchlosti .....ale ako poznám podobných kinder hrdinov jak si ty,tak si to zakričala z 500 metrov a rýchlo zamkla dvere na 3x
heh, len puča ako ty môže niečo takéto spískať, na párty s toľkými ľuďmi sa objedna chata, restika a tak a nie ich nasáčkovať do panelákoveho bytu so stenami zo sadrokártonu...
kebyže ste aspoň v súkromnom dome, že suedia sú za plotom, ale takto, nechápem, dufam, že na rok si to zopakuješ
poliši ti pokutu nedaju, sused by musel podať písomné trestné oznámenie za rušenie nočného kľudu...
no a rodičia by ťa mali prefackať trošinka, aby reč nestála
povedala som mu to lebo mi nedá pokoj, v kuse má na mňa sprosté reči a už ma to nebaví počúvať .. má 30 tak čo chceš odo mňa ??? .. keby si vedel o čo ide tak mi nepíšeš že som piča ale dával by si si pozor na neho veri mi .. a dupľom keď si baba ako ja
@34 - skvele, zahrala si hustu ako si nalozila susedovi a teraz si posrana, no kazdy si svoje sracky musi znasat sam, tuto ti nik neporadi normalne, lebo nik nema rad rozmaznane decka.... keby mne moje nedospele decko si pozve 27 ludi do mojho domu bez mojho vedomia a robia tam bordel, tak by mu zacal kruty domaci rezim (bitka nie, svoje deti neplanujem bit)
No tak ja viem že som to prepískla a dúfam že bitku nedostanem to by bolo už trošku drsné .. nikdy som bitku nedostala ..........a nie som rozmaznaná si to uvedom !!!
TO, že mám prachy neznamená že som rozmaznaná a neviem prečo to neviete pochopiť len preto že som doma urobila väčšiu pátry ? .. nemyslím si že som jediná čo doma niečo podobné urobila a všetko je v pohode, nič sa nerozbilo dom je ok, všetko som urobila tak ani rodičia nemajú čo pičovať že som tu niečo mala, keďže ani nevidno že tu nejaká párty vôbec bola
@frenkie477 raz za rok? si prečítaj komenty od slečny vyššie, párty robí často ako sa sama vyjadrila... mne by to tiež liezlo na nervy, ak si chcem konečne cez víkend oddýchnutý, po celom týždni v robote a vedľa je kopa sopliakov, čo sa správa ako banda ubľabotaných paviánov
mna by zaujjímalo kolko máš rokov... pretože vždy keď sa niekto sťažuje na hluk poliši si len odpíšu číslo občianskeho kto tam je "domáci" a to je celé....
@olivie uber zo svojho rozmaznaného xichtu ty odpad spoločnosti lebo padneš velmi na hubu skor či neskor s týmto velkohubým prístupom kde si myslíš čo ty všetko si dosiahla a že si nesmrtelná...
ja keď chcem robiť niečo doma, pekne si to s rodičmi vybavím dopredu, koľko ľudí príde a tak.
určite by som nevolala milión cudzích ľudí do domu mojich rodičov aby mi tam robili bordel a ja jediná z toho budem mať prúser, no neni som piča.
@jurito mňa by zaujímalo čo si ty dosiahol ? :.. ja som na gymli a idem na medicínu takže neviem kto je tu odpad spoločnosti .. a keď to je že mám prachy nič neznamená aj moji rodičia si na to museli zarobiť takže neviem kam to ťaháš, choď najprv na nejakú párty ty a uvidíš aké to je a potom niečo hovor na druhých .. a preto že mám 17 nemusím byť rozmaznaná tak si to priznaj
jednoznacne ste to posrali s tyn ohnostrojom a petardami. nech si robi party okolo mojho domu hocikto, añe ked tu zacne buchat tak to nasere kazdeho. Mohli ste si to odpustit a teraz by si nemusela rozmyslat co bude. A tvoji rodicia sa to urcite dozvedia
Nerieš to , vôbec. Keď ti rodičia niečo o tom povedia tak povedz, že hej no a nabudúce už dáš pozor. Inak to absolútne nerieš, no a ten sused je fakt hajzel.
@olivie fuha ty si na gympli? neskutocne dačo...a dokonca ides na medicínu? ktoru ti budu platit rodičia všakže? ako inak ...ritku ti tiež ešte vytierajú? A ty sa ma nevypytuj co som dosiahol,lebo ty si nula čo nedosiahla nič a už len to,že si sám zaplatím účet za telefon je viac ako celé tvoje "dosiahnutie" za celý život
zaslúžila by si si za to byť potrestaná. Prepáč ale nie si ani dospelá, pozveš si do rodičovského domu skoro 30 ľudí a nič im o tom nepovieš? ...a ešte k tomu sa ani správať neviete.
@29 sak ty budes starsia, budes mat dieta, budes chciet rano vstavat do prace alebo ta bude boliet hlava... A dajaka pica abo kokot ti bude hucat a pustat lady gagu a podobne picoviny.. Sa uvedom co robis.
@jurito čo ťa serie ? to že mám prachy ? .. prachy nie sú všetko o tie tu vôbec nejde teraz tak neviem prečo sa do mňa navážaš keď ma ani vôbec nepoznáš, dobre viem že som to prehnala teraz ale dobre no tak stalo sa uvedomila som si chybu a vieš ja chodím do školy tak je legické že nemám mať od kiaľ prachy ne nemysli si že som nikdy nič nerobila ..
toto sa mi uz raz stalo, sused co je kamos s tatom tiez chcel zavolat policajtov, ale horsie bolo to, ze zavolal mojim rodicom, co je horsie ako komando kuklacov vtedy som bola tak posrata ked som cakala kym dojdu domov jak nikdy a tak mi vtedy vynadali ze som myslela ze v zivote nedoplacem a pohoda, teraz sa na tom smejeme, paradny zazitok
Myslím, že sa do toho suseda treba trošku vžiť a predstaviť si, že aj on chce spať. Keby si moji susedia robili hlučnú párty s veľa ľuďmi a ohňostrojmi hlučnejšími než dostať kúpiť v obchode, tak vyleziem z postele a pohádžem im po hlavách všetko, čo by mi prišlo pod ruku.
Boha ja som bol velikansky kokot v tvojom veku ale 27 ludi si do domu najebat to je moc aj na mna a to nejdem ani na medicinu ani gympel nemam ale 27 ludi sak ty si truba co bud klame a mala tam troch ludi a je zosrata a teraz to chce z velicit tu alebo si neuvedomujes nic ked sa ti 27 ludi vysere do bazenu a ošti ti steny tak vam ani lurdi nepomozu a v bazene ste sa ohadzovali a to si uz aj bazen stihla vycisitit ? alebo je bazen vana ? snazis sa tu snopsky vyjadorvat ale unikaju ti detaily
Eh. Co si si navarila, to si spapkaj.
Prepac mi, ale neviem s tebou sucitit, hlavne, ked podaktore tvoje vyjadrenia zneju tak, ako zneju no
Sused reagoval normalne podla mna.
viem, že by ste ma mnohý ukrižovali za to ako to doma včera vyzeralo ale dobre už je PO tom, dom je poriadaný, vonku je ešte bordel ale to sa dorieši pozdejšie alebo zajtra .. inak je to v pohode až na suseda myslím
@84 to si trošku zajebala nie, 42 ľudí môže vôbec byť v triede?
a áno, 27 je veľa.
ja neviem, v čom je problém, prečo sa nespýtaš rodičov, či môžeš mať doma nejakú akciu? ak s tým nemajú problém, tak je to vyriešené, ak by ti to nedovolili TAK PREČO KURVA ROBÍŠ VECI, KTORÉ SI NEPRAJÚ V ICH VLASTNOM DOME?!
@84 v com je problem? ze kurva ked susedia cakaju vacsiu navstevu, tak vzdy daju vediet ze nech som tolerantny ze bude viac hluku a vtedy sa da prizmurit oko, rovnako je to opacne... a nie ze to robis poza chrbat rodicom a vypicujes susedovi a potom cakas ze ti to bude tolerovat... preboha
a @82 by si mohla na gympli uz vediet ze "viem, že by ste ma mnohý ukrižovali" v mnoznom cisle je i.
@olivie ty si mega picka ale ako videl som uz velke rodinne domy ale na to aby 42 ludi len tak na party to si videla asi skor v americkych filmoch a nie to praktizujes nevravim ze je problem zmestit 42 ludi ale v obycajnom dome je to dost
@yoy hej ja som tam nebola ale chalani sa obhadzovali, tak na dvore som nechcela aby to robili, lebo by to šlo do susedov a to by ozaj už bolo kruté potom tak šli do bazéna
ty kokos nemôžem z tejto diskusie..tak sa smejem
no ale k veci: práve PRETO doma nerobím párty aj keď máme rodinný dom,lebo viem akých mám susedov...sú to samí postarší ludia a určite by sa sťažovali.
ale zas, ja by som si nikdy nepozvala 30 ludí a nikdy by som párty nerobila lebo ja na také veci príliš nie som.
a radu ti dám len takú, že za svoje činy treba pykať...samozrejme, neželám ti aby ťa rodičia zbili ani nič podobné, ale mali by ti dať nejaký trest, aby si si uvedomila, že sa to nerobí..a ak si chceš nabudúce robiť párty,tak o tom povedz rodičom a hlavne si nepozývaj tolko ludí,ale pozvi len najbližších kamošov
Želám ti, aby ťa rodičia dobre za takúto chujovinu pekne zdrbali, lebo podľa tvojho vyjadrovania si obyčajná rozmaznaná krava, ktorá nevie, kde má hranice a potom tu ide vyplakávať nad tým, akú kapitálnu kokotinu urobila. Poviem ti len jedno, dobre ti tak
@alohomora robila som si srandu tak vidíš čo mi tu píšu .. proste ja som chcela len poradiť a nečakala som že sa to tu tak zvrhne, teba by tiež nahnevalo ak by si niečo potrebovala a písali by ti tu také kraviny nie ? .. tak čo mu na to napíšem :/ som naozaj v koncoch snažím sa od ráná proste poriadila som celý dom, nespala som celú noc a sme som šla len pre radu pre nič iné .. :/
Dobre myslite si čo chcete, ja sa pokúsim to dať nejak do poriadku a dúfam že sa z toho dáko dostanem, dík aj tak že ste sa vyjadrili aspoň k tomu ... Držte mi palce
citat toto je na nezaplatenie. inak sa stotoznujem s nazorom toho chalana - jurita. ja by som tieto prijebane detske psychoparty zrusil. leze mi to na nervy to pocuvat aj z okolia, ne to byt este sused
@jurito aj ked mam co robit, tak som si precitala celu diskusiu...taky zaujimavy pribeh...no ale k veci, co chcem napisat tebe, lebo ma to dost udivuje : ty tiez nie si celkom ok a zrely, ked z nicoho nic zacnes mladej babe nadavat a navazat sa do nej....to, ze ona povie, ze sused je kkt este neznamena, ze ty mas pravo jej zacat nadavat do p..., handier a tak...aj keby bola...vsak tebe nic nespravila, ci ano? a hadat sa ako 22 rocny so 17 rocnou , ktory co dosiahol je trochu trapne...je to podobny vek a mlada ma sancu v 22 byt na tom podobne, ak nie lepsie ako ty...samozrejme,za predpokladu, ze nie si nejaky olympijsky vitaz alebo nieco na styl, kde sa za 5 rokov nieco dobehnut neda
a @olivie - tak si teraz nes následky...a prestan sa bat...aj to je trapne...vsak si velka...a ked si ako velka teraz nepripadas, tak si nepripadaj ani vtedy, ked robis akciu pre 30 divych ludi. :letim:
@98
(80) Štúdium na všetkých stredných školách sa v prevažnej miere organizuje dennou formou štúdia v triedach s maximálnym počtom 30 žiakov, ktorý je možné v zákonom stanovených prípadoch zvýšiť na 33 žiakov.
@yoy nechápem prečo by sa na každej párty malo jebať ? .. musíš to praktizovať často keď o tom tak hovoríš stále .. boli tam iba moji kamaráti a nič podobné sa nedialo tak sa ukľudni @veronika638 nevravím že sa necítim veľká alebo čo len som si uvedomila že to nebude len tak ako inokedy že prídu, odídu a je dobre proste nikto nič nerieši ..
suhlasim s @3 a este sa mi ziada povedat, ze vsetko mi pride ok az na to nedvihanie telefonu rodicom, na toto su nasi velmi citlivi a celkom im rozumiem, cize to uz nerobim
@olivie nechces sa uz na to vyjebat? vidis ze tu ti nikto nepomoze a kazdy tu je len zavistlivy kokot, ako napr vyssie spomenuty @jurito
proste take veci tu na birdzi nemas co riesit, pockaj si na rodicov, stanu sa aj horsie veci, trosku pokricia a tam to skonci a mozno o tom ani nevedia a na suseda do konca zivota krivo pozeraj.. finito
@jurito
Vidím, že niekto ako ty, nebol pravdepodobne za celý svoj život na žiadnu party ani len pozvaný.
Holka mladá spravila bez vedomia rodičov party,prišli policajti a ty sa z toho tu ides dostriekat.
Smiešne mi s teba je.
To musel byť iný bordel, keď to počuli v druhom rodinnom baráku
Ja bývam v paneláku a suseda si zvykla už. Minule som od nej mala prednášku, že hudba jej nevadí, lne nech nedupeme lebo jej omietka padá na hlavu /tak ale na dobrú hudbu sa dobre tancuje / Ale ona si zažila s mojími bytovicami už veľa....ale je pravda, že po 10tej si fakt dávam pozor aby sme nehučali. Ale keby sa sťažovali tí nad nami čo majú tie 3 zasoplené malé decká, tak ich pošlem do ******* lebo oni dupú permanetne o jedenástej ešte, že nemôžete spať v bežný deň.
Inak mi to pripomína to, ako sme boli raz u kamarátky na dome a sused sa sťažoval na hluk, ale to tam bola asi celá dedina u nej a repráky vypeckované, ani sa mu nečudujem Ale keby políciu zavolal a namerali by hluk tak by to išlo k starostovi obce a starostka je jej mamka Takže by si tak či tak vybavovala len s rodičmi
Alebo ako sa mojej mamke a tatkovi stalo, že tiež boli na dome a prišla polícia kvôli hluku, chlapík otvorí dvere a polícia mu vysvetľuje, že ak sa nestíšia nahlásia to starostovi....a ten chlapík len že kľudne nahláste....bol starosta
Alebo keď som robila bytovicu u babky....je to bytovka v ružinove plná starých ľudí a ako nás tam bolo asi 10 tak nás bolo počuť, ako hluk sme nerobili, to by som si nedovolila, ale sa o pár dní sa suseda babke sťažuje že nás bolo z balkóna počuť....babka mi to hovorí a len nadáva na susedu, že je to stará mrochta čo nevie, že mladí sa potrebujú zabávať Moja babka bola pani.
Som sa moc rozkecala
pochybujem ze by kontaktovali rodicov, oni to viac menej maju pi*i si myslim my ked sme minule leto mali party tak hudba revala este o tretej rano, policajti dosli aj 2x a este kamaratka sa ich pyta ci si s nami nevypiju oni ze nemozu lebo su v praci ale urcite by si dali no a zaobisli sme sa bez pokuty, ale to tiez zavisi od plisov, ale to ze by mali kontaktovat tvojich rodicov o tom silno pochybujem
to je tak, keď niekto nevie, kedy dosť. si zavolaj kamošov, ale snáď sú nejaké hranice zase.
vychádza mi z toho, že suseda asi tie tvoje časté party už pekne serú a nie sú ktovieako pokojné. najprv to skúsil sám a ty nič, tak zavolal policajtov (what a surprise! )
wow--. važne som si to prečítala celé a nedá mi to nezamiešať sa neviem na koho strane som, ale henten Jurito to dost prehaňa. Olivie sa cíti ako ja ked som nez dovolenia zdrhla do Brna a nestihla som vlak domov ale odvtedy každý svoj plán oznamujem mame a všetko je ok. Takže ty sa teraz ničoho neboj, rodičia ťa trochu zdrbú a možno sa naučíš správať. to je celé. a keď ste doma nič nerozbili, tak to bude v poriadku
jo, ale pruser máš, to je pravda.
Boze, 17rocnu babu co zije u rodicov nazve prizivnickou a ze v zivote nic nedokazala ako seriously ? Som zabudla ze tu vsetci od 15 maju vlastny byt, pracu. staly prijem a popritom 3 vysoke skoly smejem sa
@sheily@alohomora inak este k tomu veku, ak je na osemrocnom, je teda jasne, ze v poslednom rocniku maju studenti 17-18 rokov, namiesto klasickeho, kde maju uz tych 18-19 a poznam babu co maturovala v 16tich, lebo bola na osemrocnom a este o rok popredu v skole a narodky ma az niekedy v auguste ci kedy, cize akoby maturovala ako druhacka na klasickom gympli, ked si to premenis
a s tym poctom ziakov si nie som ista, ale viem, ze niektore triedy maju kludne aj 35 studentov v jednej...
@momoglamorous neviem na čo ma taguješ, ja som absolútne nereagovala na jej vek ani nič okolo stužkovej som nespochybňovala viem, že sa dá maturovať v tom veku
podľa mňa sa rodičov báť nemusí, lebo keď dokázali vychovať takúto princezničku, ktorá má odpustené chľastacie megapárty v sedemnástich a nedvíhanie telefónov tak sú zrejme rovnako... rovnakí a dcérušku ešte pochvália súcitím so susedom, posielam mu mega dávku trpezlivosti a snáď sa čoskoro princeznička presunie preč na tú medinu, zo srdca jej to želám
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
163 komentov
ja by som sa ale skor bala rodicov
Utekaj kupit dezert/kolacik a zaklop susedovi, ze vas to mrzi, ste mladi, dlho ste sa nevideli, bol Novy rok, uz sa to nestane, prajes mu peknu nedelu.
A otcovi tak isto.
A len jediny raz niekto zavolal policajtov a aj ti nakoniec riesili tu co ich zavolala lebo to bola najebana pica co po nas hadzala stolicky
Podla mna co teraz ostava je hodit to na suseda ze je curak, povedat rodicom ze si tam mala 4-5 kamosov a pustali ste si nejake pesnicky len alebo co a on prehana proste, neviem ako velmi sa kamosia vasi s nim
Co ty mysliš o sebe?
Uz len podla tvojho opisu si sama protirecis, ze to nebolo vsetko s kostolnym poriadkom, ked dosli fizli a vsetci tvoji pubertalni kamarati sa posrali, zhasli a poschovavali sa pred mestskymi policajtami
Vinsujem Novy rok a apelujem na predvsadzatie, kde najdes strateny rozum
keby ste boli normalni a len si pustali hudbicku, urco by to v pohodke prezil, ono hudbu az tak nepocut do susedneho domu.. ste to dojebali proste asi
kebyže ste aspoň v súkromnom dome, že suedia sú za plotom, ale takto, nechápem, dufam, že na rok si to zopakuješ
poliši ti pokutu nedaju, sused by musel podať písomné trestné oznámenie za rušenie nočného kľudu...
no a rodičia by ťa mali prefackať trošinka, aby reč nestála
bazen v panelaku by som chcel aj ja -> @14
ti pes baskervilský, nevedel som, že je to v dome, teraz už chápem, no :letim:
"ty hyena priživnícka" to sa mi páči, pekne prirovnanie
ja keď chcem robiť niečo doma, pekne si to s rodičmi vybavím dopredu, koľko ľudí príde a tak.
určite by som nevolala milión cudzích ľudí do domu mojich rodičov aby mi tam robili bordel a ja jediná z toho budem mať prúser, no neni som piča.
Dal som si tú námahu a prečítal som si to celé.
Do @20 komentu som si myslel, že tvoj sused je kokot.
Do @37 komentu som si myslel, že si to síce prehnala, ale stáva sa
Od @37 komentu ti prajem, aby ti otec poriadne prijebal a poslal ťa za susedom, nech ti prijebe druhú.
nehádajte sa, dajte si rízek ze šalátom a majte v paži (alebo nejaký raw vegan šalátik, aby neboli vegáni diskriminovaní)
ale ze aky progres ma tento pribeh
Prepac mi, ale neviem s tebou sucitit, hlavne, ked podaktore tvoje vyjadrenia zneju tak, ako zneju no
Sused reagoval normalne podla mna.
a áno, 27 je veľa.
ja neviem, v čom je problém, prečo sa nespýtaš rodičov, či môžeš mať doma nejakú akciu? ak s tým nemajú problém, tak je to vyriešené, ak by ti to nedovolili TAK PREČO KURVA ROBÍŠ VECI, KTORÉ SI NEPRAJÚ V ICH VLASTNOM DOME?!
a @82 by si mohla na gympli uz vediet ze "viem, že by ste ma mnohý ukrižovali" v mnoznom cisle je i.
no ale k veci: práve PRETO doma nerobím párty aj keď máme rodinný dom,lebo viem akých mám susedov...sú to samí postarší ludia a určite by sa sťažovali.
ale zas, ja by som si nikdy nepozvala 30 ludí a nikdy by som párty nerobila lebo ja na také veci príliš nie som.
a radu ti dám len takú, že za svoje činy treba pykať...samozrejme, neželám ti aby ťa rodičia zbili ani nič podobné, ale mali by ti dať nejaký trest, aby si si uvedomila, že sa to nerobí..a ak si chceš nabudúce robiť párty,tak o tom povedz rodičom a hlavne si nepozývaj tolko ludí,ale pozvi len najbližších kamošov
Inak @jurito ti riadne naložil treba povedať
Hahaha, no možno, ktovie
a @olivie - tak si teraz nes následky...a prestan sa bat...aj to je trapne...vsak si velka...a ked si ako velka teraz nepripadas, tak si nepripadaj ani vtedy, ked robis akciu pre 30 divych ludi. :letim:
(80) Štúdium na všetkých stredných školách sa v prevažnej miere organizuje dennou formou štúdia v triedach s maximálnym počtom 30 žiakov, ktorý je možné v zákonom stanovených prípadoch zvýšiť na 33 žiakov.
Na internátnu školu s tebou!
@olivie nechces sa uz na to vyjebat? vidis ze tu ti nikto nepomoze a kazdy tu je len zavistlivy kokot, ako napr vyssie spomenuty @jurito
proste take veci tu na birdzi nemas co riesit, pockaj si na rodicov, stanu sa aj horsie veci, trosku pokricia a tam to skonci a mozno o tom ani nevedia a na suseda do konca zivota krivo pozeraj.. finito
Vidím, že niekto ako ty, nebol pravdepodobne za celý svoj život na žiadnu party ani len pozvaný.
Holka mladá spravila bez vedomia rodičov party,prišli policajti a ty sa z toho tu ides dostriekat.
Smiešne mi s teba je.
Ja bývam v paneláku a suseda si zvykla už. Minule som od nej mala prednášku, že hudba jej nevadí, lne nech nedupeme lebo jej omietka padá na hlavu /tak ale na dobrú hudbu sa dobre tancuje / Ale ona si zažila s mojími bytovicami už veľa....ale je pravda, že po 10tej si fakt dávam pozor aby sme nehučali. Ale keby sa sťažovali tí nad nami čo majú tie 3 zasoplené malé decká, tak ich pošlem do ******* lebo oni dupú permanetne o jedenástej ešte, že nemôžete spať v bežný deň.
Inak mi to pripomína to, ako sme boli raz u kamarátky na dome a sused sa sťažoval na hluk, ale to tam bola asi celá dedina u nej a repráky vypeckované, ani sa mu nečudujem Ale keby políciu zavolal a namerali by hluk tak by to išlo k starostovi obce a starostka je jej mamka Takže by si tak či tak vybavovala len s rodičmi
Alebo ako sa mojej mamke a tatkovi stalo, že tiež boli na dome a prišla polícia kvôli hluku, chlapík otvorí dvere a polícia mu vysvetľuje, že ak sa nestíšia nahlásia to starostovi....a ten chlapík len že kľudne nahláste....bol starosta
Alebo keď som robila bytovicu u babky....je to bytovka v ružinove plná starých ľudí a ako nás tam bolo asi 10 tak nás bolo počuť, ako hluk sme nerobili, to by som si nedovolila, ale sa o pár dní sa suseda babke sťažuje že nás bolo z balkóna počuť....babka mi to hovorí a len nadáva na susedu, že je to stará mrochta čo nevie, že mladí sa potrebujú zabávať Moja babka bola pani.
Som sa moc rozkecala
to je tak, keď niekto nevie, kedy dosť. si zavolaj kamošov, ale snáď sú nejaké hranice zase.
vychádza mi z toho, že suseda asi tie tvoje časté party už pekne serú a nie sú ktovieako pokojné. najprv to skúsil sám a ty nič, tak zavolal policajtov (what a surprise! )
jo, ale pruser máš, to je pravda.
Hej s gymplom a na medine budeš kráľovná
a 17 rocne deti by vobec nemali robit hentake "barakovice", iba z toho osprostievaju...
a s tym poctom ziakov si nie som ista, ale viem, ze niektore triedy maju kludne aj 35 studentov v jednej...
35 a 42 je kurva rozdiel