hm ako nechapem...jak som citala rozne fora ta vsade len seci kydate na Myunga... ako sa on je super...mozno trochu nenapadny ale to na to aby ste naneho dzubali....nemusi byt kazdy genialny muzikan pojaseny... hm..
a idealne forum? no urcite nie typu toto je supeeeer peckaaa..alebo co mate proti mojmu milacikovy ktoreho nikto nepozna... skratka nic kde je hip-hop,EMO,disko..
hm ja hovorim o hiphope emo alebo o disco? ja howorim o hudbe...hm a ked nepoznas Dream Theater ta akoze by ma zaujimalo ze to ta pavi podzubovat? nepoznas, nezaujima ta tato tema tak chod do takej aka ta zaujima
Ty si dobra pica...za to, ze mas rada tu kapelu, tak to neznamena, ze su v nej najlepsi hudobnici a prestan tu o kazdom jednom zakladat prijebane fora ako jebnuta...
yop.. nemusi kazdy kto NAHODOU nepozna ako sa vola kadejaky basak kadejakej kapely kadejakeho poddruhu metalu pocuvat hiphop.. a who cares ze nanho nadavaju? tebe sa paci tak maj hlboko eF Pee..mne tiez nadavaju na mrte producentov co pocuvam a nemusim o tom zakladat temu na birdzi.. specialne preto ze viem ze tu ich nikto poznat nebude
Zuzuliqqq - mna by velmi zaujimalo podla akych kriterii ho hodnotis, ked myslis, ze je najlepsi basak...zeby podla toho, ze hra v tvojej naj kapele, v ktrorej su tym padom vsetci hudobnici najlepsi? Lebo ja poznam x lepsich basakov...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
a inak ked ti toto pride blbe tak co ake forum je pre teba idealne?
a idealne forum? no urcite nie typu toto je supeeeer peckaaa..alebo co mate proti mojmu milacikovy ktoreho nikto nepozna... skratka nic kde je hip-hop,EMO,disko..
Ale nenadávajte jej chúďatku, tak chce si trochu popísať s kýmsi...
Je to skopčené z Digital Dream Door, nechcelo sa mi to vypisovať. Najdi si nejaké vids na youtube, nechce sa mi k tomu dávať linky, ty čosi nájdeš.
1. James Jamerson (Funk Brothers, session man)
2. John Entwistle (The Who)
3. Larry Graham (Sly & The Family Stone)
4. Chris Squire (Yes)
5. Jack Bruce (Cream)
6. Tony Levin (King Crimson, session man)
7. Geddy Lee (Rush)
8. Paul McCartney (The Beatles)
9. Louis Johnson (Brothers Johnson, session man)
10. Anthony Jackson (session man)
11. Flea (Red Hot Chili Peppers)
12. Marcus Miller (session man)
13. Les Claypool (Primus)
14. Chuck Rainey (session man)
15. Billy Sheehan (Niacin, Mr. Big, Steve Vai)
16. Geezer Butler (Black Sabbath)
17. Will Lee (session man)
18. Michael Manring (Attention Deficit, session man)
19. Nathan East (Eric Clapton, session man)
20. Rocco Prestia (Tower Of Power)
21. John Paul Jones (Led Zeppelin)
22. Abe Laboriel (session man)
23. Stuart Hamm (Joe Satriani)
24. Donald "Duck" Dunn (The MGs)
25. Dave LaRue (Dixie Dregs)
26. Bob Babbitt (Funk Brothers, session man)
27. Phil Lesh (Grateful Dead)
28. Steve Harris (Iron Maiden)
29. Jack Casady (Jefferson Airplane, Hot Tuna)
30. Cliff Lee Burton (Metallica)