Viem je to otrepana otaska ale vazne kto sa ma vo vas vyznat ste plne protikladou a ocakavate protikladne chovanie aj od nas chlapou.A nie nehadzem vas do jedneho vreca ale vedsinou je to tak.Proste niekedy neviem co uz chcete a viem ze niesom sam.
Pyrrhos-ov názor sa mi veľmi páči, tak sa zdá, že to takmer chápe stuck_out_tongue:rotiklady sa predsa priťahujú a okrem toho, je to dané psychikou, veď už odmalička dievčatá chránia a opatrujú bábiky a chalani sa rútia po uliciach s autíčkami. Prirovnáme to k dospelým jedincom a je to. Ženy sa vždy postarajú o to, aby mali vo veciach poriadok ( pre chlapov plný zbytočností) a nevytvárali si v ňom chaos. A odmenou sú TOPÁNKY, ŠATY, SLUŠNÝ CHLAP... Všetko čo robíme vedie v podstate k pokojnému životu, len chlapi ho narúšajú---zase svojím vlastným poriadkom ( chaosom) a to sa točí dokola. Berte to tak chlapci, že je to nakupovanie, atď. pre pokoj ženskej duše. Trochu som sa rozkecala, sorry.-----------a mimochodom, NEZNÁŠAM NAKUPOVANIE!
Bolo by zabavne, keby ste nas mali za den precitane? Podla mna by ste potom pindali, ze sme jednoduche a nudne... a ak mam byt uprimna, zeny tak isto niekedy nechapu muzske pociny... a co, aspon je sranda na svete...
Pri tomto ma napada jeden vtip, ktory je trosku dlhsi ale stoji za t
V jednom mestecku postavili obrovsky 6poschodovy obchodak iba pre zeny. Pri vstupe je cedelka ze kazda zena moze vojst len raz, na kazdom poschodi je nejaky typ chlapov. Zena vsak nemoze zist uz o poschodie nizsie, cize ak je na 3 na druhe uz nemoze prist zas.
Vojde prva zakaznicka a na prizemi vidi velku cedulu pekni chlapi. Popozera ale povie si, ze riskne prve.
Tam vidi cedelu pekni a inteligenti chlapi, zena je rada, ale rozhodne sa vyjst este vyssie.
Na tretom vidi napis pekni, inteligentni a dobre zarabajuci chlapi. Zena si v duchu hovori, ze to je takmer ideal, ale este sa pozre vyssie.
Stvrte poschodie ju uvita s cedulou pekni, inteligenti, dobre zarabujuci chlapi, skveli v posteli. Zena je uz v siedmom nebi a nevie co viac by si mohla priat, ale musi sa pozret na piate poschodie.
Ked sa tam dostane takmer odpadne po tom co si precita napis pekni, inteligenti, dobre zarabujuci chlapi, skveli v posteli a chcu rodinu. Zena uz ma toho svojho pana dokonaleho, ale potom ju napadne, ze ked toto je piate aki chlapi budu na siestom?
Tak teda prijde na sieste a tam su hole steny, jedny dvere na ulicu a cedula s napisom toto je sieste poschodie, nenachadzaju sa tu ziadny chlapi, bolo postavena len kvoli tomu, aby sme vam dokazali ze ZENAM SA JEDNODUCHO NEDA VYHOVIET!
No a viac k tomu nemam co dodat okrem toho, ze snad sa ziadna neurazila
Pyrrhos to podla mna velmi dobre vystihol, ale zas aj Chavez ma pravdu, ak by sme sa chapali uplne, no nebola by to nuda ten zivot? ved takto je aspon stale dovod snazit sa toho druheho stale lepsie pochopit, nie?
ach noo...zeny niesu newyspytatelne ani nic thakee....ale ked sa chalan sprawa ako decko nemoze byt diewca spokojnee...thak najprw dospejte a potom budeme setci spokojni
pozri kazdy je iny a cellkovo skupina ako baby a chalani su celkom odlisni... baby maju proste niekedy trable typu jezis co si obleciem zajtra do skoly, mam dobre spraveny make up ? ... nevyzeram ako debo ? napr ja sa rada sem tam upravim a citim sa byt celkom pekna ale na druhej strane ked je treba ucit sa alebo nieco idem do skoly v uplne roztahanej mikine a prvych rifliach co najdem ledva ucesana ale umyta a vlastne cista .. niekedy sa podla mna baby pacia chalanom viac v takejto podobe , ked nevyzeraju ako namyslene pipky a ako jednoduche v podstate upravene dievcata ...
zato chlapi su zvacsa taki salamisti a tym chcem povedat ze taky pohodaci ktorym je vacsina veci jedno .... je koopec rozdielov medzi opacnymi pohlaviami ale boh nas stvoril preto takych aki sme aby sme sa navzajom doplnali
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Zeny!
to je tak nieco...
INE!
ZENU A LUDSKU BLBOST NIKDY NEPOCHOPIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kto neveri, tak je bud zena, alebo pod papucou.
V jednom mestecku postavili obrovsky 6poschodovy obchodak iba pre zeny. Pri vstupe je cedelka ze kazda zena moze vojst len raz, na kazdom poschodi je nejaky typ chlapov. Zena vsak nemoze zist uz o poschodie nizsie, cize ak je na 3 na druhe uz nemoze prist zas.
Vojde prva zakaznicka a na prizemi vidi velku cedulu pekni chlapi. Popozera ale povie si, ze riskne prve.
Tam vidi cedelu pekni a inteligenti chlapi, zena je rada, ale rozhodne sa vyjst este vyssie.
Na tretom vidi napis pekni, inteligentni a dobre zarabajuci chlapi. Zena si v duchu hovori, ze to je takmer ideal, ale este sa pozre vyssie.
Stvrte poschodie ju uvita s cedulou pekni, inteligenti, dobre zarabujuci chlapi, skveli v posteli. Zena je uz v siedmom nebi a nevie co viac by si mohla priat, ale musi sa pozret na piate poschodie.
Ked sa tam dostane takmer odpadne po tom co si precita napis pekni, inteligenti, dobre zarabujuci chlapi, skveli v posteli a chcu rodinu. Zena uz ma toho svojho pana dokonaleho, ale potom ju napadne, ze ked toto je piate aki chlapi budu na siestom?
Tak teda prijde na sieste a tam su hole steny, jedny dvere na ulicu a cedula s napisom toto je sieste poschodie, nenachadzaju sa tu ziadny chlapi, bolo postavena len kvoli tomu, aby sme vam dokazali ze ZENAM SA JEDNODUCHO NEDA VYHOVIET!
No a viac k tomu nemam co dodat okrem toho, ze snad sa ziadna neurazila
pozri kazdy je iny a cellkovo skupina ako baby a chalani su celkom odlisni... baby maju proste niekedy trable typu jezis co si obleciem zajtra do skoly, mam dobre spraveny make up ? ... nevyzeram ako debo ? napr ja sa rada sem tam upravim a citim sa byt celkom pekna ale na druhej strane ked je treba ucit sa alebo nieco idem do skoly v uplne roztahanej mikine a prvych rifliach co najdem ledva ucesana ale umyta a vlastne cista .. niekedy sa podla mna baby pacia chalanom viac v takejto podobe , ked nevyzeraju ako namyslene pipky a ako jednoduche v podstate upravene dievcata ...
zato chlapi su zvacsa taki salamisti a tym chcem povedat ze taky pohodaci ktorym je vacsina veci jedno .... je koopec rozdielov medzi opacnymi pohlaviami ale boh nas stvoril preto takych aki sme aby sme sa navzajom doplnali