hm, ked som sa rozišiel s frajerkou..pil som ako dúha 2 mesiace nonstop...vtedy mi strašne chutilo a mal som pocit, že mi to pomáha a odľahčuje situáciu...
potom to však prešlo (prestal som) začalo mi to nechutiť...takže podľa mna tam musí byť určitá podmienka na to aby som do seba nalial chlast,,,
lebo si nemyslím, že sa nájde človek, čo proste miluje chuť vodky alebo čoho v papuli
No ja pijem vtedy, keď sa chcem odviaza, presne ako si povedal na začiatku, a to iba to, čo je v akcii ... ale vždy platí že iba do nálady, nechcem byť jak vreco zemákov
napríklad ja si môžem dať aj tvrdé aj likérik aj pivo aj víno. Dokážem piť takmer všetko, čo sa ponúka.
Teraz si o mne trištvrtina čitajúcich pomyslela: ACH, ĎALŠIA ALKOHOLIČKA...
No všetci, čo ste si to pomysleli, sa mýlite. To, že si raz za čas vypijem, neznamená, že nasávam stále. Ja totiž zastávam názor: "kto to nevie robiť, nech to nerobí". A to sa týka aj alkoholu. Kto nevie piť, nech nepije.
Neodsudzujem tých, čo sa alkoholu vyhýbajú, veď aj ja som bola do 18-tky striktný abstinent. Časom však väčšina z vás antialkoholistov zistí, že na pohári kvalitného vína pri dobrej večeri s partnerom, na jednom pive po vyčerpávajúcom tréningu alebo na jednom poldeci pri oslave kamarátových narodením, nie je nič zlé. Len to netreba preháňať.
NIKTO A NIČ MA DO PITIA ALKOHOLU NENÚTIL.
NEJDE MI O ZABUDNUTIE ČI ÚNIK Z KAŽDODENNÝCH PROBLÉMOV. NEROBÍM TO PRETO, ŽE TO ROBIA INÍ.
LoL...volakedy som pijavala..dokedy mi nedosiel rozum ale akoze bolo to hlavne k zviditelneniu... ani nie preto,ze by mi to chutilo,ale take dobre vino, co pivo niekedy dobre padne
pivo sa pije ked je ma clovek pohodicku, posedenie s kamosmi a pri pokeci (nie ten chat .
Tvrde ked je party time! A najlepsia je asi klasika -vodka+dzus/redbull a ide sa ale zas ani taka dobra -ica nie je zla... A pijem aby som sa uvolnil a zabavil.
Oijem vsetko....jedno ci flasa za 1500 sk (co je malokedy alebo Vo35ka za 109 sk....len aby sa to smykalo dole hrdlom....pijem ked mam chut, co je dost casto....ale samozrejme, pracovny tyzden ..skola...nemozem, aj ked . Moje heslo : Kto netyckuje, pije pod svoje moznosti
jop jop.je to fuj fuj ..noo obcas to odviazanie stoji za to ..ale u mna to je dobreeee..stacia mi aj dva pol decaky..bo ja nemam silny organizmus..ale vyhoda:ASPON USETRIM!
A tak taký strik červené s colou..chutí ešte lepšie ako cola samá..
A niektorí alkohol takmer vôbec necítiš, ani že piješ..takáá amundsen-ka..
Striky pijem, bo mi chutia...ale dačo tvrdšie do nálady si dávam len výnimočne pri akcion.. ..hoci po piatich - šiestich strikov je tiež nálady bárs koľko..vtedy ma moce i bez tvrdého..
ale ja skor len tak prilezitostne pijem mam rad ten pocit ked ma nic netrapi a mozem si v klude vypit len raz som pil ked ma nieco trapilo a zistil som ze mi to vobec nepomohlo takze odvtedy pijem uz len ked pohoda jahoda
.som sice vyhlaseny alkoholik...ale nepijem zo ziadnej priciny....zvycajne pijem na koncertoch, a nie preto aby som sa opila,ani aby som sa uvolnila ale preto lebo sa to k tomu hodi a chuti mi to... ap otom ked tak nejake filozoficke posedenia pri pivku so slecnou na domnou, popripade pri flaske rumu a kofoly
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
ktovie ako to je..
hm, ked som sa rozišiel s frajerkou..pil som ako dúha 2 mesiace nonstop...vtedy mi strašne chutilo a mal som pocit, že mi to pomáha a odľahčuje situáciu...
potom to však prešlo (prestal som) začalo mi to nechutiť...takže podľa mna tam musí byť určitá podmienka na to aby som do seba nalial chlast,,,
lebo si nemyslím, že sa nájde človek, čo proste miluje chuť vodky alebo čoho v papuli
no a pijem hlavne ked sa chcem najebať
to je klasika
Teraz si o mne trištvrtina čitajúcich pomyslela: ACH, ĎALŠIA ALKOHOLIČKA...
No všetci, čo ste si to pomysleli, sa mýlite. To, že si raz za čas vypijem, neznamená, že nasávam stále. Ja totiž zastávam názor: "kto to nevie robiť, nech to nerobí". A to sa týka aj alkoholu. Kto nevie piť, nech nepije.
Neodsudzujem tých, čo sa alkoholu vyhýbajú, veď aj ja som bola do 18-tky striktný abstinent. Časom však väčšina z vás antialkoholistov zistí, že na pohári kvalitného vína pri dobrej večeri s partnerom, na jednom pive po vyčerpávajúcom tréningu alebo na jednom poldeci pri oslave kamarátových narodením, nie je nič zlé. Len to netreba preháňať.
NIKTO A NIČ MA DO PITIA ALKOHOLU NENÚTIL.
NEJDE MI O ZABUDNUTIE ČI ÚNIK Z KAŽDODENNÝCH PROBLÉMOV. NEROBÍM TO PRETO, ŽE TO ROBIA INÍ.
PIJEM, LEBO CHCEM...
vôbec si to nemyslíme..
je to výborný názor
Tomáš, prosím, vymaž mi tie kópie, ak budeš mať čas. DIKY
a samozrejme ze ho pijem lebo mi chuti, no kusok aj do naladicky
pivo sa pije ked je ma clovek pohodicku, posedenie s kamosmi a pri pokeci (nie ten chat .
Tvrde ked je party time! A najlepsia je asi klasika -vodka+dzus/redbull a ide sa ale zas ani taka dobra -ica nie je zla... A pijem aby som sa uvolnil a zabavil.
aa pije sa to...co sa zozenie
Riesime nim problemy, je nam s nim veselsie...
Pomaha riesit jedny problemy,ale vytvara dalsie...
Ked potrebujeme uplne vypnut,akosi to bez alkoholu nejde...ked chceme zabudnut,alkohol pomaha...
je to zvyk
A niektorí alkohol takmer vôbec necítiš, ani že piješ..takáá amundsen-ka..
Striky pijem, bo mi chutia...ale dačo tvrdšie do nálady si dávam len výnimočne pri akcion.. ..hoci po piatich - šiestich strikov je tiež nálady bárs koľko..vtedy ma moce i bez tvrdého..
Vela ludi picuje, ze sa vedia zabavat aj bez alkoholu. Ano ide to, ale urcite nie v takej miere. Pre mna je alkohol hlavne reset, cez weekend hlavne.
Proste po celom tyzdni v praci, rannych stavaniach a rieseni problemov, mi dobre padne ked sa "ozerem" a vyspim sa do krasnej opice
Proste to je taky reset... Ja to teda aspom tak berem.