Potrebujem od Vás iba jednu radu, dala som sa dokopy s bývalým chalanom po troch mesiacoch nazvime to pauzy a on mi povedal včera po týždni nášho opätovného návratu do vzťahu, že sme spolu neni oficiálne tak ako predtým (chodili sme spolu 8 mesiacov), leb
no to ze sa sustredi na skolu je sice pekne, ale keby mi povedal, ze sa "oficialne mozeme dat do kopy az po maturite", asi by som to brala tak ze mu na mne moc nezalezi...
chce cas,ma teraz ine starosti,ak chces pockaj,ale ak ste sa raz rozisli,je anrusena dovera a ten vztah uz fungovat nebude,kym si nevyjasnite vsetky veci.
Sam sa rozhodol,ze vztah nie,tak netlac...
dvakrát do tej istej rieky nevstúpiš...nájdi si niekoho kto na teba bude mať čas...títo tohtoroční maturanti sú nejakí žiadaní každá druhá kamoška ma za frajera maturanta...
vies co by som spravila?? vykaslala by som sa nanho... je to krute..ale tak..nech sa venuje mature..a inak , ja tiez maturujem a dokazem toho vela naraz..kto chce, dokaze si to zariadit...
tak asi by som sa to snazila pochopit...nahodou je to od neho mile ze nechce aby ste sa nejako pohadali... cize ta naozaj miluje keby ze je sklamany a nezmaturoval by ptm kebyze sa rozidete
maturita je "ojeb" nikto sa nemôže toľko učiť, že nebude mať čas na frajerku .. niečo iné je že by musel furt na Teba myslieť...
ale ak rozpráva v pojmoch "chodiť oficiálne".. dá sa aj neoficiálne? alebo oficiálne nechodiť?.. to mi evokuje keď oficiálne budete chodiť až po mature, že reálne budete aj do nej, ale bude to neoficiálne ted to budte tajiť...
Na druhej strane ako sa hovorí v jednej reklame, "na dobré veci si počkáte", teda ak za to stojí počkaj ten potrebný čas a dovtedy ak si Ťa nikto iný nezíska, bude ten maturant úplne Tvoj
@26 Povedzme to takto - úmyselne by som sa nepustila ani do balenia maturantov, ale nikdy nehovor nikdy, kamarátka je od priateľa staršia o 4 roky a patria k tým niekoľkým perfektne fungujúcim vzťahom v mojom okolí... (a tiež môžem povedať že poznám niekoľkých mladších ktorí sú vyspelejší než tí starší...)
nopravdupovediac mam chut povedat mojmu chalanovi to iste, velmi zalezi na tom aby ma prijali na VS a az potom sa mu budem moct naplno venovat a bojim sa ze sa rozideme, lebo budem len nervozna-> nevrla a ja naozaj nechcem, ale je to pre mna velmi dolezite
@tanjaacharlotte Ak ťa má rád, nervozitu by mal chápať a ak ho máš rada ty, tak by si to mala zvládať... Pokiaľ nechceš ísť na nejakú medicínu alebo niečo na čo sa treba fakt neskutočne bifliť, tak by nemal byť zase taký problém pripraviť sa na prijímačky...
Díky za pomoc a vzniknutú diskusiu o maturantoch ale máte pravdu tento rok sú žiadaní...ja si asi nájdem toho s tými žltými fúzmi...takého fešáka nemá len tak hocikto no nie ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Sam sa rozhodol,ze vztah nie,tak netlac...
čo je na nich také výnimočné
Ale veď práveže nie, treba rozmýšľať ekonomicky
Keďže podľa holyho štatistického úradu je najväčší dopyt po maturantoch tak sa treba rozhliadať inde, kde sú tým pádom väčšie šance na úspech
hádam sa aj nejaké ulakomia na VŠ študentov
ale ak rozpráva v pojmoch "chodiť oficiálne".. dá sa aj neoficiálne? alebo oficiálne nechodiť?.. to mi evokuje keď oficiálne budete chodiť až po mature, že reálne budete aj do nej, ale bude to neoficiálne ted to budte tajiť...
Na druhej strane ako sa hovorí v jednej reklame, "na dobré veci si počkáte", teda ak za to stojí počkaj ten potrebný čas a dovtedy ak si Ťa nikto iný nezíska, bude ten maturant úplne Tvoj
No to znamená asi toľko, že do maturity ten vzťah nebude zmluvne potvrdený ...
No vidíš, ešte by som zabudol zagratulovať snúbencom ...
Šťastnú májovú svadbu želám
No vidíš, tento mýtus je zborený a už o tom môžeš prestať dookola rozprávať
@26 Povedzme to takto - úmyselne by som sa nepustila ani do balenia maturantov, ale nikdy nehovor nikdy, kamarátka je od priateľa staršia o 4 roky a patria k tým niekoľkým perfektne fungujúcim vzťahom v mojom okolí... (a tiež môžem povedať že poznám niekoľkých mladších ktorí sú vyspelejší než tí starší...)