..sla by som za pár ludmi a povedala by som im kadeco... nieco milé i naopak... alebo by som ich strávila s nejakou velmi prijemnou osobou s ktorou by som sa nenudila ...a ktory by mi urobila najkrajsi den v mojom zivote...uz len taku najst :d
urobila by som nejakú dobrú chatu s bazénom (ale len na pár hodín), potom by som odišla s mojím chlapcom a veľmi dobre by sme si užili.... potom by som zavolala celú svoju rodinu a priateľov a odleteli by sme do Ameriky na tú obrovkú horskú dráhu čo je v Step by Step a najedla by som sa kopu zmrzliny a čokolády a pizze, nakúpila nejaké krásne šaty a išla v nich na koncert Green day alebo Good charlotte- podla toho ktora z nich by prave koncertovala
No v prvom rade by som navštívila tých,ktorých mám najradšej, poslednýkrát im to povedala, objala ich..Niektorým by som volala,lebo bývajú ďaleko...
Špeciálne by som navštívila chalana, ktorého ľúbim...Poslednýkrát ho pobozkala...Potom by som si išla skočiť bunjee, zatancovala si pri najobľúbenejšej hudbe, kúpila si jedlo,ktoré mám najradšej...
A posledné chvíľky by som strávila v kruhu najbližších......Asi...
@magorka asi tak 8 hodin trva let, takze poponahlala by som sa a dako by som to uz zariadila ved 3hodiny chata, 3 hodiny s mojim chlapcom, 8 hodin let, 1 hodina na drahe plus to jedenie, 2 hodiny nakupy a 2 koncert a este mam 5 hodin rezervu keby sa daco natiahlo
@chidori ach ty...ani radšej nehovorím nič,lebo škoda reči ....ale no veď ani tak nejde o meno ale o ten druh,ktorý by si mohla požičiať..alebo to chceš urobiť hádam ty osobne??....vari budem mať tú česť??
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Špeciálne by som navštívila chalana, ktorého ľúbim...Poslednýkrát ho pobozkala...Potom by som si išla skočiť bunjee, zatancovala si pri najobľúbenejšej hudbe, kúpila si jedlo,ktoré mám najradšej...
A posledné chvíľky by som strávila v kruhu najbližších......Asi...
by som utekala ani neviem kam a prečo a kričala, neviem čo a pravdepodobne skočila z mosta