Kečo od 5tej triedy na zakladke, volala ma tak triedna na zakladke, slovencinarka a dokonca aj riaditel (hraval som s nim ping pong ), na strednej vsetci spoluziaci + aj niektory ucitelia si zvykli a v robote teraz vsetci, aj moji nadriadeny a samozrejme kamarati tiez
nj... kopu najcastejsiu asi blondinka...inak vobec nie som blondina.-..dlha historia alebo ine niektore dost od veci ked som bola mala,volali ma kaciatko
Hácha....vzniklo to v deviatke na zakladnej škole z toho, že sme sa učili o česko-slovenskom prezidentovi, ktorý sa volal Emil Hácha...takže ja som u každeho Hácha
Keďže neznášam, keď ma niekto volá Nikola a jednu Niku už v triede máme, tak si vymysleli ( @Silenskaa , Naty a @Zvieratqo ) že Nicol Silenskee momentálne napadlo Nini Takže keď niečo chce, alebo poprípade na mňa volá, vidím len: Niniiii?
A mňa volajú ANDA ...rodičia ma tak volajú, lebo keď som bola malá, tak som nevedela povedať moje celé meno AlexaNDrA...
tak som si to sama zjednodušila a tak to je jediná prezývka o ktorej viem ...a klasicky Saša...to nie je nič zaujímavé ...
mna volaju CS ( vyslovuj cééé es) to je odvodene z prvych pismen mojho priezviska, a prezyvky mam uz potom len take ako mi hovori moj priatel ale tych je vela
Moju prezyvku (tu co mam aj tu) pouyivam vsade, dokonca sa tak obcas aj predstavujem. Alebo sa casto pouzivaju rozne skratky tejto jednej, typu Seli a podobne. Ale fakt neznasam, ked mi ju zacne niekto komolit a robit si z nej srandu, ja ju berem ako moje meno. Aj ked je to divne...
Uhm ... ČiČi ... Cyrilek, Medúza, Batwoman, Pretty Woman Bitch, Prasatko, BlackEye, Jitrničky Kočičí... A to neni ani jedna desatina.. :/ ked tha rozmyslam.. Ush dlho ma v škole ani menom neoslovil :/ ... Nho co .. zvykla som si
no ked ma chcu spoluziacky nastvat tak Henč ... ale inač Henča,Krepľa,Tepša no sa ani nevyjadrujem mam veľa prezývok hocikto ma začne volat napr. Henkule taa us to je prezyvka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
78 komentov
Niekedy už na moje meno ani nereágujem
ale volajú ma Emaňa alebo Bolek Polífka...
ešte čosi určite ale práve si nespomínam
tak som si to sama zjednodušila a tak to je jediná prezývka o ktorej viem ...a klasicky Saša...to nie je nič zaujímavé ...