No jo, presne tak.Ak je stastny, tak mu vztah nerozbijaj a okrem toho, ak mas niekoho rada, tak pozeras na stastie toho, koho mas rada a nie na svoje osobne stastie...a to znamena, ze TY hladis najma na seba a ze si toho chalana nezasluzis a dlho by pri tebe nevydrzal...
No, u mna by si teda nezabodovala dievca...Ked s niekym chodim, znemena to ze ju milujem a niekto kto pride a bude ma chciet na tom nic tak lahko nezmneni. To si chces staviat vlastne stastie na nestasti inych??? Ani netusis aky je, ci ho budes niekedy lubit a uz ho chces rozdelit s frajerkou...to sa mi nepaci...vrrr...
ahoj, Leni. dám ti spravodlivú radu. ale najprv otázka na Teba? ako by si sa cítila, keby nejaké dievca zbalilo tvojho chlapca, ktorého nadovšetko miluješ?
viete co? taketo blbe rady fakt nepotrebujem citat..boze ved ja som nenapisala ze uz ho idem balit, alebo ze som neaka kurva...tak sa spamatajte...to bola cisto teoreticka otazka...a urcite by osm ho nebalila keby ju lubil ale len ked by sa s nou chcel rozist..
Nadpis tvojej diskusie je že "AKO ZBALIŤ CHALANA, KTORÝ MÁ UŽ BABU" a v jednom príspevku píšeš, že ho nechceš zbaliť, že až keby sa rozišli... Dievča, vieš ty čo vlastne píšeš????
v nejakom hlupom americkom filme bolo cosi co sa sem teraz vynimocne hodi - keby ho naozaj mas rada tak mu doprajes nech je stastny s tou s ktorou je...(jaaaj aspon na nieco mi ta blba telka je ..)
vsetko sa ti raz vrati...mozno aj dvojnasobne...tak pekne krasne ruky prec od zadanych...ale ako cisto teoreticky,by som bola trpezliva,ak je ich vztah na vazkach,but nablizku ako kamoska, ak to ani zdaleka nevizera na rozchod...zabudni a zi si svoj zivot
Rockstar - je to mozne - to vies cez prazdniny zvyknem pri ranajkovat pri telke v case ked to bezi ..aj ked je mozne ze to uz na mna zle vplyva zachvilku tu fakt uz len citaty zo 7th heaven budem pisat
zadany ??neries..ked bude schopny dat kopacky sucasnej babe kvoli tebe ver tomu ze neskor sa toho dockas aj ty kvoli inej pipke...alebo cakaj..ale ja by som hladala inde
lenuska, vazne sprav si podla seba, ved ho lubis, aj ked on teba nie. Len tak dalej, sak snad sa ti to raz vrati, a ak nahodou bude s tebou nieco viac mat ( o com pochybujem , tak sa z nicoho nic objavi nova, ktorá ho bude tiez veeeelmi moc lubit a on sa na teba vyjebe. Vela stastia!
Ked si jebnuta a nezaujimaju ta rady inych tak sem nepis a uz nikdy sem neloz.
Po druhe, ako mozes niekoho lubit ked si s nim ani nebola na rande, vobec si sa s nim nespoznala, iba nanho slintas a on ma druhu babu ?
Ty ho nelubis, tebe sa len paci do pice. Ako mozes povedat ze ho lubis ? To aj ja si tu otvorim webku nejakej pipky, pozrem si 10 fotiek , nieco o nej precitam a poviem ze ju milujem ? To nie je laska, to je iba to ze sa ty paci.
A navyse si podla mna jedna uboha skurvena pica. Lepsich slov na teba aj tak nemam. Bodaj by ta ten chlan poslal do pice kade lahsie.
A este ty prajem jednu jedinu vec.Raz, ked najdes chalana s ktorym budes fakt stastna, nebudes si uz vedet bez neho predstavit zivot, tak vtedy aby dosla nejaka pekna cajka, a prebrala ty ho, a on ty dal kopacky kvoli nej. A potom by som bol zvedavy co by si spravila.
Podla spravnosty by si sa nemohla ani hnevat, lebo ty robis asi to iste.
Jaj, chod sa obesit bude tu o jednu jebnutu picu co kazy vztahy menej.
ano, zalezi to od konkretneho pripadu, ale keby ten chalan chce, tak uz by o nu prejavil väcsi zaujem alebo nieco viac jej naznacil. Proste mi to pripadalo tak, ze pretoze ho velmi lubi, tak musi byt len jej a je jej jedno, akým sposobom to dosiahne.
Tak sa teda narovinu toho chalana spytaj, ci by nechcel radsej teba, a nieze budes vymyslat, ako by si ho namotala.
pozri,ak sa ty tak velmi lubi tak to aj z casty znamena ze chces aby bol stastrny a on je stastny urcite so svojou babou tak ich nechaj ved ked sa niekedy rozidu tak vtedy mas sancu.
a este som cela dodat, aby sme mi zas nenadavali nic som nerobila..ani som nezasiahla ....mali uz dlhsie problemy takze za to absolutne nemozem....aby bolo jasne
tzn. ze neviem...ze si musim vsetko premysliet ale najskor ho spoznat lepsie, lebo ostatni mali pravdu, bola som nesmierne blba..a uz si to uvedomujem...
Tommyhot, vyššie si napisal, ze je to prvýkrát co si sa so mnou zhodol.a dufas ze aj posledny. ty si zelas, aby som ti liezol na nervy? nezelás si, aby ti dal kazdy pokoj? chces sa so mnou hádať, aby si tým dokázal svoju neochvejnosť? vies, co je moja zbraň. mlčanie- ale len vtedy, ked nemám nádej, ze budes zodpovedne konať. A tá nikdy nevymizne. Neveriaci tomu hovoria slepota a hluchota v jednom, ja tomu hovorím čin z lásky.
Smutny, vies preco dufam ze posledny? Lebo sa maximalne nestotoznujem s tvojimi nazormi, nemaju pre mna nejaku vypovednu hodnotu, i ked mozno pises mudro dufam, ze v zivote nebudem vyznavat hodnoty podobne tvojim.
Pre mna za mna ver si v co chces, ale nesnaz sa ludom nasilu nanutit tvoje presvedcenie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
Predstav si,že máš chalana a začne ti ho baliť nejaká baba...Páčilo by sa ti to?
nechaj ho tak. on má byť s ňou a ty s nezadaným.
Ked si jebnuta a nezaujimaju ta rady inych tak sem nepis a uz nikdy sem neloz.
Po druhe, ako mozes niekoho lubit ked si s nim ani nebola na rande, vobec si sa s nim nespoznala, iba nanho slintas a on ma druhu babu ?
Ty ho nelubis, tebe sa len paci do pice. Ako mozes povedat ze ho lubis ? To aj ja si tu otvorim webku nejakej pipky, pozrem si 10 fotiek , nieco o nej precitam a poviem ze ju milujem ? To nie je laska, to je iba to ze sa ty paci.
A navyse si podla mna jedna uboha skurvena pica. Lepsich slov na teba aj tak nemam. Bodaj by ta ten chlan poslal do pice kade lahsie.
A este ty prajem jednu jedinu vec.Raz, ked najdes chalana s ktorym budes fakt stastna, nebudes si uz vedet bez neho predstavit zivot, tak vtedy aby dosla nejaka pekna cajka, a prebrala ty ho, a on ty dal kopacky kvoli nej. A potom by som bol zvedavy co by si spravila.
Podla spravnosty by si sa nemohla ani hnevat, lebo ty robis asi to iste.
Jaj, chod sa obesit bude tu o jednu jebnutu picu co kazy vztahy menej.
A tommyhot tak tak, smutny ma pravdu
ona nechce zdrby ale radu.
mne sa stalo nieco podobne aj ked to nebolo zrovna prebratie lebo sa s tou babou dva dni po nasom zoznameni rozisiel...
a dnes vravi ze je rad ze to urobil ze ju uz davno nelubil, to zalezi od konkretneho pripadu
Tak sa teda narovinu toho chalana spytaj, ci by nechcel radsej teba, a nieze budes vymyslat, ako by si ho namotala.
Pre mna za mna ver si v co chces, ale nesnaz sa ludom nasilu nanutit tvoje presvedcenie.