ahojte vsetci...asi mozno niekto z vas uz mal taky problem...ja sa totiz idem zmenit....kvoli tomu, aka som bola doteraz som stratila kamoskau, frajera a vswtko...vela aj v rodine....ide o to, ze s frajerom sme sa moooooc lubili.....ale jedneho dna som ak
A myslis ze si sa naozaj zmenila k horsiemu ? Neviem podla mna by si to mala chciet sama od seba a nie preto lebo ostatny su lietadla, vies nerob to z trucu lebo to nebude uprimne ale trapne.
A co s tyka listu, radsej vychladni, bo tam popises koniny viem o com hovorim. Daj tomu cas a potom si zhodnot situaciu. Taaak drzim palecky
podla mna je to teraz vsetko na tebe.ak sa naozaj chces zmenit, tak sa zmenit mozes.ale ak to chces spravit len preto ze sa mozno na teba par ludi hneva..to sa ti nepodari(alebo ak ano tak budes len potlacovat svoju osobnost). Rozmysli si ci ti ludia stoja za to.Ci si tym rozchodom nespravila konecne to co chces ty.ci sa jednoducho nezdrziavas pri ludoch ktori ti nerozumeju a potom si zvaz co urobis.srdiecko ta bude viest...
to si asi mala take blbe obdobie to sa obcas stava ze ti vsetko lezie na nervy hovoris veci ktore by si inak nepovedala je velmi dobre uvedomit si ze podla nalady cloveka sa svet tocit nebude a mal by zvazovat svoje slova urcite aj tie hadky stym trocha suvisia lenze co potom ulezi sa ti to v hlave a zrazu zistis ze chyba bola v tebe pozname no mala by si to napravit ale ja by som to riesil skor osobne lebo napisat list je znak slabosti robia to ludia ktori to nevedia povedat do oci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
A co s tyka listu, radsej vychladni, bo tam popises koniny viem o com hovorim. Daj tomu cas a potom si zhodnot situaciu. Taaak drzim palecky