Nerobte si z neho prdel, ono je to vážny problém. Masturbácia je smrteľný hriech. Predmanželský sex je tiež smrteľný hriech. To by ani nevadilo, keby aj antikoncepcia v manželstve nebola smrteľný hriech - t.j. ak nechceš 20 detí, celý život si bez stresu neužiješ. Ak sa rozvedieš, nemôžeš masturbovať ani sexovať, kým ti žena neumrie (a tie sa, svine, dožívajú dlhšieho veku ako muži). Ako kresťan som došiel k záveru, že každý nevykastrovaný veriaci chlap bude zatratený. Spýtaj sa spovedníka, čo máš robiť keď masturbuješ a nechceš chodiť na spoveď každý druhý deň. Ak dá argument o presmerovaní energie na niečo iné, povedz mu že si skúšal piť keď si bol hladný, ale tiež to nezaberalo... sám som zvedavý, čo ti poradí
kasli na to a pokojne hon dalej aj ja som z veriacej rodiny a masturbujem a sexujem a podla mna kym tym neublizujes sebe ani nikomu inemu tak to nemoze byt hriech
Ja som kaplanovi povedala, že som si robila dobre a on mi ti nato nič nepovedal, takže by si sa aj ty zbytočne spovedal asi ...takže, masturbuj ďalej, inak ti gule rozdrapí!
Ja na tvojom mieste skončím s vierou, ak samozrejme, nechceš ďalej mať výčitky svedomia. Masturbácia nie je škodlivá, počúvaj sám seba, nie tie katolícke "pravdy"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Nebudeš mať výčitky svedomia.
Koniec koncov kresťanstvo a boh je hovadina, no keď na to veríš :/
vypláchni si hubu Savom,seriózne vážne
Choď sa vyspovedať
tak v pohode, pokým to nerobíš v kostole, no...
keď pôjdeš na spoveď a vyspovedáš sa tak mi povedz čo ti farar na to odpovedal
1. prestaneš!
2. tvar sa, že nič.
(druhá je reálnejšia;v tvojom veku je to prirodzené)
Ja na tvojom mieste skončím s vierou, ak samozrejme, nechceš ďalej mať výčitky svedomia. Masturbácia nie je škodlivá, počúvaj sám seba, nie tie katolícke "pravdy"