poznate ten pocit ked vas vseci nenavidia a nemate sa kukomu obratit tak ten pocit mam kazdi den uz rok a pol kazdi mi vravi aka som hnusna skareda tucna LUSER........ proste to boli moj jedini kamarat je macik ktoremu vsetko vravim
Ja som bola v takejto pozicii vo stvrtej, piatej, siestej triede a tam bola chyba v spoluziakoch.
Prosto tupa vacsina zlanarila bojazlivu mensinu a vsetci boli proti mne... ani nechci vediet ako som chodila domov.. presne ako vravis bola som pre nich najskaredsia, najsprostejsia, najtucnejsia
Pomohlo mi az stahovanie ale teraz sa len smejem na tom ich primityvnom spravani a aj sama na sebe ze som sa nevedela viac branit
@denisa1998 ak to zostáva ešte veľa rokov tak prestúp na inú školu.. majú nejaký dôvod ťa nemať radi? ak nie tak sú to primitívy, zažila som tiež na základke ale kašlem na takých ľudí!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
oprav si vek , nikto 16 ročný si do nicku nedá rok svojho narodenia , a ak máš 16 tak si sa nenarodila v roku 1998 ....
Ja som bola v takejto pozicii vo stvrtej, piatej, siestej triede a tam bola chyba v spoluziakoch.
Prosto tupa vacsina zlanarila bojazlivu mensinu a vsetci boli proti mne... ani nechci vediet ako som chodila domov.. presne ako vravis bola som pre nich najskaredsia, najsprostejsia, najtucnejsia
Pomohlo mi az stahovanie ale teraz sa len smejem na tom ich primityvnom spravani a aj sama na sebe ze som sa nevedela viac branit