Chodí tu niekto na hodiny spevu? Pomohlo vám to? AKý máte dojem? Ste tam ako trieda, viac ľudí alebo len vy s učiteľom? Po čase tam spievate ľudovky alebo pop a tak? Od akého veku sa môžem prihlásiť? Ahojte, moje okolie si začalo všímať môj hlas už keď so
ja si myslím, že ti pomôžu, chodila som 5 rokov ale už na to nemám čas myslím, že by sa dala nájsť aj lepšia učiteľka ako tá, ktorú som mala ja, ale aj tak mi dosť pomohla a bola som iba ja a učiteľka
ja som mala chodiť už od nejakej 4tej triedy na základke kedy mi to odporučili avšak dostala som sa k tomu niekde až na strednej. Chodila som tam rok a pomohlo mi to určite. Teraz som musela prerušiť, ale chcem sa vrátiť zas od druhého polroka.
Bola som sama vždy s učiteľkou na hodine a nechcela po mne ľudovky (čo možno bola škoda) takže mi dávala voľnú ruku a vždy som spievala to čo som chcela, alebo sme našli niečo čo sa mi hodí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
Bola som sama vždy s učiteľkou na hodine a nechcela po mne ľudovky (čo možno bola škoda) takže mi dávala voľnú ruku a vždy som spievala to čo som chcela, alebo sme našli niečo čo sa mi hodí