blog píšem len vtedy, keď mám v hlave určitú predstavu, ktorú pri jeho písaní premením na výbornú, preto nevidím dôvod, prečo by som to robiť nemala nedala by som to publikovať, keby sa mi to nepáčilo
Niekedy v priebehu posledného mesiaca som to sem už písala, ale kľudne zopakujem:
a) pripadá mi to narcistické
b) to hodnotenie tam mám na to, aby som videla, ako sa to pozdáva ostatným, nie ako sa to pozdáva mne - to viem aj bez toho, aby som mala potrebu pridávať si tam hviezdičky...
nehodnotím, veď logicky keď som ho napísal tak sa mi asi páči, inak by sa mi nechcelo strácať čas jeho písaním, takže by to zbytočne len skresľovalo výsledky (a keďže ma nehviezdičkuje skoro nikto, tak by ich to skresľovalo HODNE )
Nie Lebo AK aj niečo napíšem, príde mi jendoducho narcistické, si to aj ohviezdičkovať... A trocha sebakritiky nezaškodí, nikdy to nepovažujem za dokonalé.
Tiež si ich VŽDY a hneď hodnotím, za prvé som hrdá na to, že som si s tým dala robotu a za druhé keď niekto klikne hore na BLOGY, sú tam ohviedzičkované, nie najnovšie.. Tak ako keď už to píšem, nech si to aj niekto všimne, nie?!
..nikdy, pride mi to divne.. aj keby som tam nemala mat od nikoho hviezdicky, tak nie, proste nie.. to je ako ked si na fb niekto "lajkuje" svoje fotky, statusy, poznamky, prispevky, odkazy..
@h8u presne tak. Ale musíme sa asi hrať na svätcov! A pokorne čakať kým si niekto všimne a ohviezdičkuje, aj keď sú len v Najnovších. A ešte musíme asi aj predstierať že sa nám ten blog vlastne ani nepáči.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
a) pripadá mi to narcistické
b) to hodnotenie tam mám na to, aby som videla, ako sa to pozdáva ostatným, nie ako sa to pozdáva mne - to viem aj bez toho, aby som mala potrebu pridávať si tam hviezdičky...
preto to nechávam na iných
@ena233
Tiež si ich VŽDY a hneď hodnotím, za prvé som hrdá na to, že som si s tým dala robotu a za druhé keď niekto klikne hore na BLOGY, sú tam ohviedzičkované, nie najnovšie.. Tak ako keď už to píšem, nech si to aj niekto všimne, nie?!
SHIT!