No a moje - osobne som zástancom "čistej" plochy, ale na firemnom notebooku sa to tak nedá udržať, pretože týždenne sa na nej vystriedajú desiatky súborov:
@louis to teda rozhodne nie si, napadli ma ine privlastky ale radsej si ich necham pre seba, kedze je zakazane urazat inych na fore, nech su to aj ludia tvojej kategorie
@trdelniiiq blba linka, tak si vyhladaj na FB: "Paulo Mewini in da house!" A inak az teraz som si uvedomil, ze mi mesel analyzovat plochu ked si si to vsimol
@chef hej ja viem, uz davno ho mam aj na fb .. moj kamos je totiz jeho kamos, takze co sa tyka jeho hudby, mam dokonaly prehlad ..ono ked si tak vezmem, tak mewin je v podstate na spicke slovenskeho djingu
@chef pozri si moj podcast na www.tdxp.g6.cz vyberam len tie najlepsie trance tracky, z cca 100 songov sa mi paci mozno 20 a z tych najlepsich vzdy robim...toto vpravo cele je rain meter a to na co si sa pytal je plugin ktory reaguje na winamp
@chef som rad ze sa paci coskoro bude novy, plugin sa vola Winamp Circles, vsetky pluginy sa daju upravit uplne podla svojej predstavy lebo su pisane jednoduchym kodom ktory sa da upravit
sťahuje mi film,pesničky z youtube,sestra je napojená na internet,15 minút čakám,aby som sa presvedčila,že vlasy,ktoré som videla ako prvé,sú fakt jeho!100 bodov za pozadie!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
129 komentov
nech sa páči
» imageshack.us/photo/my-images...
file:///C:/Documents%20and%20Settings/anna%20krajcova/My%20Documents/My%20Pictures/plocha.bmp
ale to pozadie sa mi kazdu chvilu meni spomedzi nejakych 20 obrazkov..
/chef.euweb.cz/bubbles.jpg
momentálne
trochu som to musel opravit..
a pozadie si vďaka skvelému win 7 starter zmeniť neviem (keďže kamarát mi vymazal lenovo aplikáciu, ktorá to umožňovala)
Ja mám ešte také letné, musím zmeniť:/
( @tinuska569 poznáš ten obrázok ? )
[URL=
][img]
[/img][/URL]
[/IMG][/URL]
snáď to pôjde
[/IMG][/URL]
[URL= » imageshack.us/photo/my-images... ][IMG]
[/IMG][/URL]
Toto síce ako plochu nemám, ale veľa ľuďom sa to páči, tak tu si to môžete stiahnuť: » www.uloz.to/10094070/strugg...
upratujem raz za čas
dúfam že to vydá
[/IMG]
okk skúsim opravu ale nič neslubujem
... and my wall
» postimage.org/image/tobinp8kx...
@trdelniiiq : zerem ho mam asi 5 mixov od neho stiahnutych. Najdes ho aj na FB » www.facebook.com/mewinipaulo?ref...
new pozadie
sťahuje mi film,pesničky z youtube,sestra je napojená na internet,15 minút čakám,aby som sa presvedčila,že vlasy,ktoré som videla ako prvé,sú fakt jeho!100 bodov za pozadie!
videla som čierny lak a vedela som,že to je on!!!
[URL= » imageshack.us/photo/my-images... ][IMG]
[/IMG][/URL]
Uploaded with [URL= » imageshack.us ]ImageShack.us[/URL]
[/IMG][/URL]
Niekto hovoril, že má nudnú plochu?
dufam ze pojde kuknut
jééj pendulum
nech s páči ....