Zdravím vás. (Najviac tých, čo majú pierc. ) Pred 8 dňami som si dala do bedra surface. Nebolí to vôbec, iba pri oboch guličkách to mám červené a mierne napuchnuté. Stále si to dezinfikujem. Tak som sa chcela opýtať, koľko sa hojil ten váš?A čo ste na
myslim si ze 8 dni je ok.. kazdy ma to hojenie individualne mozno by si to uz aj mala prestat cistit, nech to nevysusas a bude to ok. z vlastnej skusenosti, ked som sa na pierc vysrala tak sa konecne zahojil.
Ahoj Noo ja mám piercing, ale v nose. Ja som od začiatku používala taký zvláštny žltý krémik,čo mi odporúčili v štúdiu, ale ako sa to volalo ti nepoviem, lebo to bolo v Španielsku..Používala som ho asi tak 4 dni od prepichnutia, pre istotu, aby sa mi nezapálil. Ale mne ani nič neopuchlo a začervenanie som mala iba prvý deň. Piercing som mala behom necelého týždňa zahojený...Takže moc neviem, čo by ti na to mohlo pomôcť...Ale hádam sa ti čo najskôr zahojí Hlavne si dávaj pozor, aby si si ho nezatrhla, lebo ak sa ti zapáli, tak to nie je fakt príjemné....
No možno s tým čistením preháňam, ale som ochorela a sa bojím, že mi to začne hnisať, keď mám oslabenú imunitu. Ale tak ešte 2 dni počistím a sa an to vykašlem a uvidíme, možno pomože. ďakujem
@adulik8 Uff, u teba to hojenie bolo ukažkové. No v tom je ten problém, že sa mi často krát šúcha o rifle, tak je to hojenie zdlhavejšie. Ja používam betadine roztok a potom klasika dettol. aa ďakujem
@mizoyka mne pierce hnisaju uplne nahodne mavam take obdobie ked ma proste bolia a hnisaju a potom to zas prejde ved tyzden je kratucko, niektore sa hoja aj mesiac tak vela stastia
@mizoyka No veru som aj rada,že to tak bolo neviem si predstaviť, že by sa mi to nejako dlho malo hojiť..Ale tak uvidíme ako to bude s ďalším piercingom,lebo určite si ešte nejaký chcem dať Len ešte neviem kam
Hm, s tými riflami to veru nie je bohviečo..Možno by si mohla aspoň na chvíľu nosiť legíny,kým by sa ti nezahojil. Teda pokiaľ nie si proti ním nejako špeciálne vysadená
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
ono je to vraj jazva ale vyzera to ako gulicka hnisu
mam to tam uz...pffff kolko mam tento....2 roky?
mozno raz ked budem chudsia a bohatsia
myslim si ze 8 dni je ok.. kazdy ma to hojenie individualne mozno by si to uz aj mala prestat cistit, nech to nevysusas a bude to ok. z vlastnej skusenosti, ked som sa na pierc vysrala tak sa konecne zahojil.
No možno s tým čistením preháňam, ale som ochorela a sa bojím, že mi to začne hnisať, keď mám oslabenú imunitu. Ale tak ešte 2 dni počistím a sa an to vykašlem a uvidíme, možno pomože. ďakujem
@adulik8 Uff, u teba to hojenie bolo ukažkové. No v tom je ten problém, že sa mi často krát šúcha o rifle, tak je to hojenie zdlhavejšie. Ja používam betadine roztok a potom klasika dettol. aa ďakujem
Hm, s tými riflami to veru nie je bohviečo..Možno by si mohla aspoň na chvíľu nosiť legíny,kým by sa ti nezahojil. Teda pokiaľ nie si proti ním nejako špeciálne vysadená
a myslim si, ze hento sa ti tiez bude tak dajako hojit
a odporucam dettol, ten je na cistenie najlepsi
a super, teraz sa aj ja zmotavam na taky pierc achjaj