Skoro vsetci pisete stale veci typu: neviem, je mi to jedno, nezaujima ma to, nenajem sa z toho, ak vyhrame ceny aj tak nezlacneju...
Alebo typu: Prehrame, nemame sancu, bude to hanba, pojdeme domov...
Alebo fandite Kanade, Finsku, Cesku, (ci neviem komu este, uz to tu ani nestiham sledovat)
To som tu jedina (az na par vynimiek koho to tak bavi? A verim proste az do poslednej chvile (ci uz mame hracov z NHL, ci nie) ze mozeme dokonca aj vyhrat? No ano, tiez to vidim momentalne dost skepticky, ale aj tak nasim drzim palce, dufam ze sa dostanme co najdalej
Mno tak presne typnut si encchem ale aj ked nemame ziadne hviezdy z NHL daktorych hracov tam mame fkňakt dost dobrych....tak im pekne vsetci drzime palce a dufam ez co najdalej sa dostaneme a dnes este vyhrame
9. ten koment nema nic s normalne zmyslajucimi ludmi....
to je uplne primitivne .... ty vole ...asi celkovo nechapes sportu nielen hokeju...to neni to ze nahanam kotuc...to je to ze nieco pre seba clovek robi...ze sa tym chce zivit ide mu to naplna ho to...bavi ho to...proste SPORTUJE...robi nejaky ten SPORT....ale tebe asi touto cestou nic nevysvetlim.
no tak.. vcera to dokafrali s tymi Finmi a nielen s nimi ale aj z Nemcami.. Nasi vobec nevedia hrat presilovky.. su strasne slabi.. Aj tak pojdeme domov..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Alebo typu: Prehrame, nemame sancu, bude to hanba, pojdeme domov...
Alebo fandite Kanade, Finsku, Cesku, (ci neviem komu este, uz to tu ani nestiham sledovat)
To som tu jedina (az na par vynimiek koho to tak bavi? A verim proste az do poslednej chvile (ci uz mame hracov z NHL, ci nie) ze mozeme dokonca aj vyhrat? No ano, tiez to vidim momentalne dost skepticky, ale aj tak nasim drzim palce, dufam ze sa dostanme co najdalej
.....
to je uplne primitivne .... ty vole ...asi celkovo nechapes sportu nielen hokeju...to neni to ze nahanam kotuc...to je to ze nieco pre seba clovek robi...ze sa tym chce zivit ide mu to naplna ho to...bavi ho to...proste SPORTUJE...robi nejaky ten SPORT....ale tebe asi touto cestou nic nevysvetlim.