Cawte vsetci neviem ci tu uz bola takato diskusia lebo som nic nenasiel takze sorry ak jo...chcel by som sa spytat najmä chalanov cim si depiluju hrud...ja pouzivam ten 10minutovy sprej weet co nastriekate a potom len zmijete vodou...co by som este mohol
@Similda no o ziadnej poruche neviem ale vsetko ostatne je v pohode nohy mam tak ako ostatni v mojom veku ruky tiez akurat hrud mi dost zarasta no je to bieda
hmm... ja nastastie na hrudi nezarastam, no moj byvaly sa tam holil klasicky ziletkou... mal 17, teda zatial stale ma trosku mi na tom vadilo, ze to zacinalo pichat prakticky hned v ten den, ale zas mno, lepsie jak keby bol zarasteny jak opicaak mne to nepride vobec sexi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
nechaj si to na iné portály, prosím ťa !
toto je slušne miesto na diskutovanie !!!
a budeš ma ešte na kolenách prosiť, aby som ti to dovolil
ver mi, že ja mám s kým, deti ma nebavia
a mne sa tie tvoje kozy čo chováš na záhrade hneď zo začiatku nepozdávali... (o sliepkach nehovoriac)
@Similda no ja som sa len dnes zacal holit na hrudi no uz mi to dost liezlo na nervy tak preto...
venujme sa téme, a teda tvojej neoholenej hrudi !