Dobrý deň. Bude to znieť divne, ale rastú mi fúziky a jemné svetlé chĺpky na brade. Chcem byť zarastený. Potrebujem radu. Bude mi rásť brada rýchlejšie a budú chĺpky väčšie a tmavšie, keď sa začnem holiť??? Mám "predčasné dospievanie" takže mám oveľa väčš
pockaj ty chces byt akoze v 13 zarasteny..? nebude to trosku odveci..? no newiem...a okrem toho ano ak ich zacnes holit tak budu asi vacsie a tmavsie...teda aspom tak to byva na inych castiach tela..
noo moj kamarat mal uz v 12 fuziki ty kks a teras vizera jak opica celi zarasteny a neni to moc dobre ked bozkavas dievca tak hu budes pichat s fuzikmi a im sa to nepaci
Takže, takto : Tá kravina, že som neni skutočný tom1597530, to je kravina . Až na to, že som to napisal len pre to, lebo som sa hanbil za svoju orientáciu. Táto téma bola kravina . Samozrejme, už som starší a múdrejší takže. Som späť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
bud rád že ti to rastie, niekto by aj chcel a ani za toho boha
btw: vitaj v klube bradáčov
A mne sa to zda sexy ked je niekto zarasteny
"Dobre, priznám sa. Ja v skutočnosti nie som tom1597530, len som sa chcel pomstiť jednému týpkovi, ale teraz ma to mrzí. Tom, odpusť mi.
Fotku som ti vzal z pokecu. "
haha
to ze chlpy rastu rychlejsie ked ich holis si nemyslim.nema to stym nic spolocne.chlpy ti budu rast rychlejsie tak ci tak lebo dospievas.
Inak tiež poznám jedného čo sa musel holiť už v 13-tich Teraz vyzerá jak Boh. Ale naozaj