Podobne temy sa tu uz sice riesili ale ja som bohuzial nenasiel odpoved na svoju otazku. Mam taky maly velky problem. Som chlpaty a to musim povedat ze dost. Cele telo od hlavy az po paty ... Holit sa cely je dost ekonomicky aj casovo nerealne. A preto
to Hasky: ale ide o to ci na celom tele alebo len na "intimnych miestach" ? lebo ako inac mi to zarastenie az tak moc nevadi... len teda myslim ze babe je prijemnejsie ked clovek nema bobra...
No tak toto máš ťažké. Ja si myslím, že o tom by si sa mal asi poradiť už s priateľkou. Možno ti to bude viacmenej trápne alebo ako sa budeš cítiť ale vieš, ide o váš intímny život. A keďže sám si povedal, je to dilema, tak určite prídete na spoločné riešenie, držím palce.
neskúšal si to len z nejakým holiacím strojčekom na vlasy? hoc ehm zase sa celý mydliť a holiť sa hmmm a s tými miestami to určite vyzerá komicky no neviem skús laserovú depiláciu máš na celý život pokoj
v žiadnom prípade neodporúčam odstraňovať ochlpenie len z intýmnych miest. Bude to vyzerať naozaj komicky, keď sa vyzlečieš a slečna tam uvidí čisté vyholené (alebo inak odchlpené) miesto a o pár centimetrov porast ako v džungli No ja by som sa asi nezdržala
Ženám (myslím takým vyspelejším) v pricípe nevadí ochlpenie v rozkroku, stačí ak si ho nejako upravíš (tým nemyslím zapletanie vrkôčikov, ale skrátenie )
Ak to predsalen chceš dať dole, treba odstrániť všetko (alebo aspoň preriediť).
ohol si co chces alebo si kup ....holiaci strojcek pre muzov.... od jednej nemenovanej znacky je na vsetky casti tela a maju ho v tesku....da sa s nim aj zastrihavat....
caute všetci...je tu niekto kto mi poradi...chcem si kupiť elektrický strojček...vravia že to dosť bolí...ale ja si myslím že sa da na to zvyknúť....či?
akoze ved je to jedno kto chce nech si holi aj nohy.. aj vlasy a co chce.. a kto chce nech ma dlhe vlasy.... sak ved kazdy ma ine chlpy nikto nevie ci mas chlpy 3 mm alebo 1 cm ... takze je to jedno...inak teraz predavaju v tesku,nay,elektre take holiace strajceky na telo pre chlapov.. sak ked uz to predavaju tak si mysli ze je to vpohodke pre kazdeho a nie len pre plavcov, kulturistov, hercov ,sportovcov,.... sak co maju uz v tescu tak to si myslim ze je uplna normalka... moj kamos behaval 400 m a holil si nohy... a cil uz nebehava holi si stale ... a nikdy sme to nejako neriesili asi jedine ked sme to videli prvy raz tak sme sa ho spytali.... a potom uz nie... ved co som kkt... ved je to moj kamos ne... a ani jeho frajrky to neriesili nejako...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
ja rozhodne
Ženám (myslím takým vyspelejším) v pricípe nevadí ochlpenie v rozkroku, stačí ak si ho nejako upravíš (tým nemyslím zapletanie vrkôčikov, ale skrátenie )
Ak to predsalen chceš dať dole, treba odstrániť všetko (alebo aspoň preriediť).