Snažím sa niekde na nete nájsť klasické žiletky, niektorí ich nazývajú aj holiacimi strojčekmi, s nejakým materiálom, ktorý je antialergický. Ako prvá ma, samozrejme, napadla chirurgická oceľ. Mám na mysli konkrétne produkt ako sú napr. Venus alebo Gilett
"Najčastejším alergénom z toho je v súčastnosti nikel, ktorý sa nachádza nie len v NEREZOVEJ OCELI, ale aj v zlatých a strieborných zliatinách. Alergii na kov taktiež napomáha čoraz väčší počet ľudí s piercing-om alebo náušnicami na rôznych častiach tela."
Našla som už aj niečo také, ako plastové žiletky, ale neviem nájsť k nim strojček...možno sú aj z iných vecí, ako z kovu...napr keramické, alebo čo ja viem....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
"Najčastejším alergénom z toho je v súčastnosti nikel, ktorý sa nachádza nie len v NEREZOVEJ OCELI, ale aj v zlatých a strieborných zliatinách. Alergii na kov taktiež napomáha čoraz väčší počet ľudí s piercing-om alebo náušnicami na rôznych častiach tela."
Čo ja viem?